Swyped with TapaTalk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A to dlaczego "głupotę"? Taki jest przepis - to po pierwsze.XV2 pisze: a małpuje głupotę Wikipedia na szybko
M. in. ja:mkmck pisze:Gdzieś na forum ktoś chyba podawał jakie są przepisy i również pisał że te światła muszą wyłączyć się wraz z włączeniem pozycyjnych.
JAK KTO CHCE! I naturalnie gasną po włączeniu któregokolwiek światła oświetlającego jezdnię.PawełekK pisze:Może zbiorę do kupy jak powinny być zamontowane światła dzienne:
Samochody zarejestrowane do roku 2009:
Sadzę, że nie utrzyma Kolega minimalnej od jezdni ich odległości = 25cm przy pojeździe nieobciążonym. No, chyba że w Golf 2 Country...seebst pisze:A co sądzicie
KAżdy chiński szit zakłóca wszystko. Chcesz nie mieć zakłóceń - kupi SIJ/MyCarr, Philipsa itd.mkmck pisze:Powiedzcie, czy zakłócenia radia etc. występują (jeżeli występują) nawet przy wyłączonych ledach (włączonych światłach mijania)? Strasznie mi dziś sieje w radio, ale niezależnie od pozycji świateł.
Później wrzucę zdjęcia świateł.
Swyped with TapaTalk2
No też tak myślałem... A szkoda...Zico63b pisze:Sadzę, że nie utrzyma Kolega minimalnej od jezdni ich odległości = 25cm
seebst pisze:A co sądzicie o montażu DRL'ów w hokej pod zderzakiem?
Mam Philipsy, ale w sumie już nie narzekam. Radio gra normalnieskaktus pisze:KAżdy chiński szit zakłóca wszystko. Chcesz nie mieć zakłóceń - kupi SIJ/MyCarr, Philipsa itd.mkmck pisze:Powiedzcie, czy zakłócenia radia etc. występują (jeżeli występują) nawet przy wyłączonych ledach (włączonych światłach mijania)? Strasznie mi dziś sieje w radio, ale niezależnie od pozycji świateł.
Później wrzucę zdjęcia świateł.
Swyped with TapaTalk2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości