Jetta Syncro 2.9 VR6 by Unton84 & Mastercinek
Moderator: G0 Karcio
- MateuszCBR
- Użytkownik
Jetta Syncro VR6 project by Unton84 & Mastercinek
sama myśl motor + napęd urywa jaja jak już auto zacznie hulać to
gratulacje zapału pomysłu na projekt rewelacja
będę trzymał rękę na pulsie
pozdraVWiam!
gratulacje zapału pomysłu na projekt rewelacja
będę trzymał rękę na pulsie
pozdraVWiam!
Powodzenia życzę
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- pasacik110
- Użytkownik
- Kontakt:
ja też już z niecierpliwością czekam na dalsze informacje co ie z autkiem dzieje. ja już też zacząłem modzić moim golfem. na razie jest ok
<wymoderowano podpis niezgodny z regulaminem>
- unton84
- Nowicjusz
- Kontakt:
wszyscy piszą w liczbie pojedyńczej..dzialasz, walczysz...fakt brat jest głownym wykonawcom ale ja też mam swój wkład i to nie taki mały..mastercinek potwierdzi i moze beda inne komentarze
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
Brat, zauważ, że ja w liczbie mnogiej cały czas... inni nie musza na to zwracać uwagi.
Ogólnie od miesiąca nic się nie dzieje. Brat kontuzjował rękę + sesja + mrozy, tak więc stoi. Ale powinno coś się ruszyć niedługo i coś czuję, że jak wpadniemy do garażu to przez 2 tygodnie bez przerwy będziemy działać
A Jetta wygląda tak:
E tam głównym wykonawcą... tu jest ZESPÓŁ i działamy razem i to Ty masz foty przy grzebaniu, a ja nieunton84 pisze: brat jest głownym wykonawcą ale ja też mam swój wkład i to nie taki mały
Ogólnie od miesiąca nic się nie dzieje. Brat kontuzjował rękę + sesja + mrozy, tak więc stoi. Ale powinno coś się ruszyć niedługo i coś czuję, że jak wpadniemy do garażu to przez 2 tygodnie bez przerwy będziemy działać
A Jetta wygląda tak:
Ostatnio zmieniony pt lut 17, 2012 02:46 przez Mastercinek, łącznie zmieniany 1 raz.
- unton84
- Nowicjusz
- Kontakt:
no tak ty piszesz jak jest faktycznie a moja fota z rurą od odkurzacza jest niepowtarzalna aparat nowy jest więc będziemy teraz cykać fotki jak już ruszymy z kopyta...efekty będą widoczne już niedługo..pozdrawiam współtwórca projektu
- unton84
- Nowicjusz
- Kontakt:
skrzynia zamontowana i praktycznie silnik złożony do kupy..niedługo Mastercinek wrzuci zdjęcia...teraz trzeba przejść do kolejnego etapu projektu...konserwacja podwozia, zakupienie poliuretanów i to tak z grubsza
Ja czekan na fotki
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
w12 na codzień
w12 na codzień
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
Tak jak braciak napisał zalaliśmy skrzynkę ori olejem z ASO i połączyliśmy to z silnikiem. Komplecik czeka gotowy na montaż.
Z moich spostrzeżeń, ori olej do skrzyni podczas wlewania wydał mi się dziwnie rzadki (jak woda prawie). A że miałem w zapasie jeszcze resztkę oleju motula i jeszcze dwa jakieś inne, zrobiłem teścik. Wszystkie były gęstsze od tego z aso ale miały gorszą lepkość (sprawdzane metoda ręczną). Parametry na butelkach oczywiście identyczne. Tak więc polecam olej z ASO.
Z moich spostrzeżeń, ori olej do skrzyni podczas wlewania wydał mi się dziwnie rzadki (jak woda prawie). A że miałem w zapasie jeszcze resztkę oleju motula i jeszcze dwa jakieś inne, zrobiłem teścik. Wszystkie były gęstsze od tego z aso ale miały gorszą lepkość (sprawdzane metoda ręczną). Parametry na butelkach oczywiście identyczne. Tak więc polecam olej z ASO.
stoi i czeka by go włożyć bez skojarzeń ładna sztuka
- pasacik110
- Użytkownik
- Kontakt:
Te auto już gdzieś widziałem http://allegro.pl/vw-golf-vr6-syncro-19 ... 27895.html" onclick="window.open(this.href);return false;
<wymoderowano podpis niezgodny z regulaminem>
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
dzieje sie dzieje widze w projekcie
Golf mk2 USA 1.8T 20V AUM--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420945" onclick="window.open(this.href);return false;