WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
Ja chcialbym wydac około 3 tys zobaczymy jak wyjdzie ale nie planuje raczej łazenia po sklepach , zakupów bez celu itp.
Chcialbym znależć miejsce troche oddalone od cywilizacji , .
Wcześniej mieszkałem w Rybarice koło Karlobagu było bardzo fajnie , mały ruch turystyczny , cisza i spokój.
Rok temu spedzałem urlop u nas nad morzem konkretnie w Pobierowie ,
pół dnia to łazilismy po sklepach i straganach a na dodatek pogoda była raczej kiepska.
Chcialbym znależć miejsce troche oddalone od cywilizacji , .
Wcześniej mieszkałem w Rybarice koło Karlobagu było bardzo fajnie , mały ruch turystyczny , cisza i spokój.
Rok temu spedzałem urlop u nas nad morzem konkretnie w Pobierowie ,
pół dnia to łazilismy po sklepach i straganach a na dodatek pogoda była raczej kiepska.
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
nic nie ucihcłocoraz bliżej do wyjazdu a tutaj ucichło
trzeba brać poprawkę na wszystko qmpel wykupił sobie wczasy okazja superrrr hotel - pokój z widokiem na morze wszystko lux dojscie do plazy no jednym słowem exlusiv plaza była owszem ale na skarpie aby się wykapać 15km musiał jechac dlatego jade w ciemno i jak sobie pościele takie bedę miał wczasy do nikogo pretensji jak juztwardy pisze:ulotke reklamowa z jakiegoś biura podrózy 1200zł za osobe ,