Pozatym za 2 tygodnie auto jedzie do lakiernika i bedzie jednak zmiana koloru. Lakier już wybrany, będzie to co na foto :

Pozdr.

Moderator: G0 Karcio
Narazie nie ma co oglądać, wszystko rozebrane w drobny makrejden pisze:Pozytywnie....trzeba sie kiedys spotkac na tym naszym zadupiu, z checia obejrze furaka...PiterGOLF pisze:będzie to co na foto :
Ta koła posiadam, ale raczej bedzie inne koło... Ogólnie tylko lakier i pakiet GTI zaporzyczam z tego fotoKvahu7 pisze:fajny lakierek będzie , koła już te posiadasz jak się nie myle :p
Narazie jeszcze nie wiem... wszystko do dogadania...Kvahu7 pisze:ile za malowanie biorą furki ?
na pewno znasz przybliżoną cene nie ściemniaj. Inaczej byś sie na to nie porywał wiedząc ze możesz zapłacić od 2,5 do ponad 5 tysPiterGOLF pisze:Narazie jeszcze nie wiem... wszystko do dogadania...
Nie wiem... Cena za lakierowanie całego samochodu ze zmianą koloru, jakaś przykładowa została mi podana. Poza tym poza lakierowaniem budy chciałbym jeszcze zrobić kilka innych myków takich jak komora na gładko czy dupka US moze w miedzy czasie jeszcze mi coś do głowy przyjdzie. Dzentelmeni o poniądzach rozmawiać nie powinni :green_fuck: ważny jest efekt końcowyTo_mas pisze:na pewno znasz przybliżoną cene nie ściemniaj. Inaczej byś sie na to nie porywał wiedząc ze możesz zapłacić od 2,5 do ponad 5 tysPiterGOLF pisze:Narazie jeszcze nie wiem... wszystko do dogadania...
no to ile Ci powiedzieli ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości