Moderator: G0 Karcio
szkoda że ramka zegarów od euro nie pasuje i ciężko ją wyrwać ale wierzę że dasz radęgolfiarz1 pisze:doszla wreszcie deska us musi troszke odlezec
vr6syncro pisze:szkoda że ramka zegarów od euro nie pasuje i ciężko ją wyrwać ale wierzę że dasz radęgolfiarz1 pisze:doszla wreszcie deska us musi troszke odlezec
kacper_vwgolf pisze:niezle, na prawde lubie tu zagladac.. nie ma zbednie pieknych wrecz miodnych fotek, a jest odpowiednia tresc, to sie ceni i to lubie.. czekam na kolejne takie update'ymam nadzieje, ze kiedys bedzie okazja poznac sie gdzies na zlocie i przyjrzec blizej swoim projektom
niedawno miałem deskę us do sprzedania ramka wraz z licznikiem w milach została więc pisz na pw jak jesteś zainteresowany . Bardzo ciekawie rozwija się projekcikgolfiarz1 pisze:vr6syncro pisze:szkoda że ramka zegarów od euro nie pasuje i ciężko ją wyrwać ale wierzę że dasz radęgolfiarz1 pisze:doszla wreszcie deska us musi troszke odlezec
tego niewiedzialem przymierzy sie i sie cos wykmini lub znajdzie ori us
marianmk2 pisze:Też mam deche US i mam tą ramke wciskanąkacper_vwgolf pisze:jedne na wkrety tak jak EU, a jedne na wcisk (taka wlasnie mam, a do tej pory wszyscy ktorzy niby us'y mi proponowali mieli przykrecane)..górne maskownice głośników też są inne niż w EU.....Jak co to moge wrzucić fotki
Viriss pisze:kacper_vwgolf, marianmk2, --Andree--,Ja mam ori deskę US a ramka na przykręcanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości