V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
V8 w mkII, odpalił strona 31
Ma być 1/8 mili, jeszcze się na takim dystansie nie ścigałem.
.Tomek. nic nie zakładałem, teraz pracuje, a to taki rodzaj pracy ze golf jest poza zasięgiem. Na wyścigi będzie w okolicy 280, na drogę nie wiem jeszcze co wejdzie ale liczę na 225-235 na niskim profilu. Zdaje sobie że golfik wygląda kiepsko, póki co są inne priorytety. Ale powoli tez dojrzewam do decyzji aby golfik zaczął lepiej wyglądać, ale to może w tą zimę albo jeszcze następną. Zależeć to będzie czy zbuduje sobie coś innego na 1/4, pomysł mam, środki też brakuje tylko czasu. Bo przecież nie zlecę tego komuś innemu.
.Tomek. nic nie zakładałem, teraz pracuje, a to taki rodzaj pracy ze golf jest poza zasięgiem. Na wyścigi będzie w okolicy 280, na drogę nie wiem jeszcze co wejdzie ale liczę na 225-235 na niskim profilu. Zdaje sobie że golfik wygląda kiepsko, póki co są inne priorytety. Ale powoli tez dojrzewam do decyzji aby golfik zaczął lepiej wyglądać, ale to może w tą zimę albo jeszcze następną. Zależeć to będzie czy zbuduje sobie coś innego na 1/4, pomysł mam, środki też brakuje tylko czasu. Bo przecież nie zlecę tego komuś innemu.
przy slicku tej szerokości przód będzie ładnie szedł w górę Ciekawe czy półosie wytrzymająolozwirski pisze:Na wyścigi będzie w okolicy 280
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Jakieś filmiki z Płocka?:)
ex: MK2 GTI 16v BBS RM
obecne: MK1 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=460183
obecne: MK1 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=460183
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
1/8 mili należała do 4x4, Lamik pokazał klasę! Moje czasy po odjęciu reakcji to 8.5.
Z racji ze wyścigi były w nocy to filmy które moje słońce kręciło są nie do oglądania. Znalazłem na YT, jak mniemam 0.48 i 2.26 to mój golf.
Miałem być w Rykach na Seat racing testować nowe opony, niestety praca nie pozwala... Wybieram się na vwmanie.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Z racji ze wyścigi były w nocy to filmy które moje słońce kręciło są nie do oglądania. Znalazłem na YT, jak mniemam 0.48 i 2.26 to mój golf.
Miałem być w Rykach na Seat racing testować nowe opony, niestety praca nie pozwala... Wybieram się na vwmanie.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Hej Olo.
Miałem okazję widzieć dzisiaj w Rzeszowie kilka twoich przejazdów.Czapy z głów
Pozdro
Miałem okazję widzieć dzisiaj w Rzeszowie kilka twoich przejazdów.Czapy z głów
Pozdro
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: V8 w mkII, odpalił strona 31
Rzeszów miło wspominam, mimo że arcy czasów nie było impreza była mega i już. W mojej klasie ścigałem się z samym sobą, w klasie open 3 miejsce. Napisze jeszcze że miałem trzeci czas zawodów, audi s4 2.2t było szybsze i porsche GT2 (chyba GT2). Dodam ze wyzej wymienione ulegly awarii. I jeszcze dodam ze trzeba cos zrobic z biegami bo jak mi sie skrzynia zagrzeje nie wchodzi mi 3 bieg...
Z Elkiem wiazalem nadzieje na lepsze czasy, i nie poszlo, wysokie 11 to wszystko co udalo sie osiagnac, zrobilem przejazd na r888 (szerokosc 195/50/15) i postanowilem zaryzykowac i pojechac na slickach (szerokosc ~280). Bo strach jest, do domu na kolach 300 km trzeba wrocic, albo cos pourywac i szukac lawety. A tak wogole to czasy teraz takie ze moj drag jedzie na zawody na kolach a streety sa przywozone lawetami. W kazdym razie nic sie nie urwalo, a testowalem stopniowo strzaly z coraz wiekszych obrotow, nie udalo mi sie wystartowac z odcinki ani z 2 biegu. I to jest nastepna rzecz do poprawienia, moje ecu EMU jak sie zagrzeje to samochod gasnie i nie da sie go odpalic, nie leje paliwem ani nie ma iskry, rozrusznik kreci. A co do zawodow to bylo zaproszone VTG ale z jakiegos tam powodu nie jechalo a szkoda bo przybyla mocna ekipa litewska i nie miala z kim jechac, oczywiscie drag. W 4x4 na Rurrado nie bylo mocnych, w RWD BMW z walcami z tylu zrobilo niskie 9 a za nim jeszcze 3 wozy, dopiero nasi- czyli P. Kowalski porsche, ja i K. Szczyrbowski bmwT. Honoru bronili Mielcarek i Stec w FWD NA. Nastepna runda SSS w polowie wrzesnia na nie zmienionym setupie, pozniej zobaczymy, albo golf zostanie albo zbuduje draga/lawetowca, i powiem szczerze ze to mnie najbardziej kusi.
Z Elkiem wiazalem nadzieje na lepsze czasy, i nie poszlo, wysokie 11 to wszystko co udalo sie osiagnac, zrobilem przejazd na r888 (szerokosc 195/50/15) i postanowilem zaryzykowac i pojechac na slickach (szerokosc ~280). Bo strach jest, do domu na kolach 300 km trzeba wrocic, albo cos pourywac i szukac lawety. A tak wogole to czasy teraz takie ze moj drag jedzie na zawody na kolach a streety sa przywozone lawetami. W kazdym razie nic sie nie urwalo, a testowalem stopniowo strzaly z coraz wiekszych obrotow, nie udalo mi sie wystartowac z odcinki ani z 2 biegu. I to jest nastepna rzecz do poprawienia, moje ecu EMU jak sie zagrzeje to samochod gasnie i nie da sie go odpalic, nie leje paliwem ani nie ma iskry, rozrusznik kreci. A co do zawodow to bylo zaproszone VTG ale z jakiegos tam powodu nie jechalo a szkoda bo przybyla mocna ekipa litewska i nie miala z kim jechac, oczywiscie drag. W 4x4 na Rurrado nie bylo mocnych, w RWD BMW z walcami z tylu zrobilo niskie 9 a za nim jeszcze 3 wozy, dopiero nasi- czyli P. Kowalski porsche, ja i K. Szczyrbowski bmwT. Honoru bronili Mielcarek i Stec w FWD NA. Nastepna runda SSS w polowie wrzesnia na nie zmienionym setupie, pozniej zobaczymy, albo golf zostanie albo zbuduje draga/lawetowca, i powiem szczerze ze to mnie najbardziej kusi.
Czekam na jakieś fotki na tych szerokich slicach i 11 feldze, teraz to przód chyba idzie do góry
Olo
Gratuluje pasji, zaparcia do realizacji projektu i pozytywnego podejścia do sprawy... Tak trzymaj
Gratuluje pasji, zaparcia do realizacji projektu i pozytywnego podejścia do sprawy... Tak trzymaj
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
felgi to 10 cali szerokości, mega rarytas, takie jak w audi sportquattro, tyle ze tam jest 9J prawdopodobnie 10 calowe były w wersjach rajdowych lub na specjalne zamówienie.Tomek. pisze:Czekam na jakieś fotki na tych szerokich slicach i 11 feldze, teraz to przód chyba idzie do góry
cowboy prosze cie
Gdybym nie wiedział o czym pisze to bym nie pisał Chodziło mi o bbs rm w 11 calach bo sam do Olo wysyłałem bębny z bbs rs
Gdybym nie wiedział o czym pisze to bym nie pisał Chodziło mi o bbs rm w 11 calach bo sam do Olo wysyłałem bębny z bbs rs
gdybym nie wiedział to bym nie pisał ze BBSy nie zostały finalnie założone tylko kupione te ronale z audi sport quattro.Tomek. pisze:cowboy prosze cie
a poza tym chyba te BBSy w koncu OLo zrobił na 12J, tylko zdaje sie guma nie chciała wejść ?
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: V8 w mkII, odpalił strona 31
BBSy zostały złożone ale nie zostały założone, nie dało się na nie założyć opony.
Jak cowboy pisał, udało mi się kupić jakiegoś rarytasa, oryginalne felgi audi 15 10j et19, z czego są te felgi tak naprawdę nie wiadomo. Ciekawostka, może ktoś coś podpowie?
Jak cowboy pisał, udało mi się kupić jakiegoś rarytasa, oryginalne felgi audi 15 10j et19, z czego są te felgi tak naprawdę nie wiadomo. Ciekawostka, może ktoś coś podpowie?
jak coś to służę pomocą i założysz oponyolozwirski pisze:nie dało się na nie założyć opony