Moderator: G0 Karcio
zamokły mi zapałki i niestety nie udało się spełnić obietnicyBossman pisze:bo jak nie to jutro rano ide spalić golfa
wieczorem postaram się cyknąćdjtomek pisze:pokaz foto z boku ..
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:vwosiu pisze:alLle to już ByłoO :green_fuck:
kolor zostaje , na polerke nie mam siły i czasu, odnośnie dekielków to nie mam, no i się wlasnie zastanawiam jakie, czy oryginalne vw, czy jakies tuninki, czy cus, mata jakie pomysły??vwosiu pisze:mnie tam te kola podobają sie w kolorze tak jak jest tylko doloz dekielki bo az razi ich brak i opona baloniasta i nizej z nim
odnośnie 165...Bossman pisze:
a odnośnie balona to sam jesteś balon :green_fuck:
Widziałem większe balony jak 195/40, a 165 to troche za wąskie jednak do mk3.
mcsym pisze:Super kółeczka
no muszę przyznać, że o wiele bardziej mi się teraz podoba, mimo,ze felgi 5x tanszemcsym pisze:Wreszcie coś porządnego, a nie jakieś Keskiny
nawet się nie pytaj, nie można zapeszyćmcsym pisze:A adaptery nie pękają?
etam, polerka jest dla cieniasówPustylol pisze:hehe za polerowanie sie weź nygusie, nierobie jeden Ty
kurna, no przez grzecznosc nie zaprzecze...tez mi sie podoba to koło...kuźwa, pierwszy raz w zyciu jestem neiskromny chybareloo pisze:klasa sztuka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości