[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
tak ja mam z przodu felge 18 x 8,5 cala ET35 i wystaje z przodu choć jest bez dystansu i to dosyć
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Antonioo, dlatego wydawalo mi sie, ze 18 x 8,5 cala ET38 bylo by u mniez przodu na styk, ale z tego co Frykas pisze wychodzi na to, ze mogla by obcierac o gwint. Czyli resumujac, wnioskuje, ze do MK4 nie wepchnie sie wiecej jak 8,5 cala z przodu przy 18"? Hmm... Ciekawe jak z tylem bo nadal nic nie wiem? Skoro Sebkowi udalo sie wpakowac 10 cali na tyl i jakos na tym jezdzi musi byc to wykonalne. Tylko przy jakim ET? Choc widzialem w jego temacie, ze juz sobie nadkole ladnie skaleczyl.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a co to za felga??
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
ja 8.5 cala jak pakowałem na tył bez dystansu too było blisko do amortyzatoru. tak tylko palec wszedł miedzy opone a amor ;p jutro felgi załoze to moge Ci pokazać zdjecie przodu
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
u mnie z przodu z dystansem 10 mm miedzy opone a gwint kartke papieru sie wkladalo
i to tez przy odpowiednim ustawieniu
jak wchodzi palec to jest bardzo luzno !!

Mój Borowik
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
Zdradze wam bo i tak pewnie nic z tego nie bedzie, choc bardzo bym chcial zeby ta felga kiedys u mnie zagoscila. Jednak co BBS to BBSFrykas pisze:a co to za felga??

Ta felga to BBS RS II lub jak kto woli (RS 700/701), kuta, skrecana solidna. Jest do kupienia w rozmiarach - przod: 8,5x18ET38, tyl: 10x18ET25. Dokladnie taka jak na zdjeciu ponizej. Wystepowala w roznych setupach, ale chodzi mi o identyczna gdzie ramiona mocno i ladnie ukladaja sie do wewnatrz co przy 10 calach szerokosci jest jakby bardziej widoczne

U babci pod blokiem poliftowe e46 na mpakiecie stoi na czymś takim. Normalnie ładniejszy od mojego 

Do saaba je!! Ja mam taki zapas miejsca że i 19" wpadnie bez problemu... Tylko że zawias do batyskafu żeby to się drogi trzymało i ładnie wyglądało kosztuje tyle co dobre wakacje w ciepłych krajach nie kupie go tutaj... :/sagano88 pisze: Ta felga to BBS RS II lub jak kto woli (RS 700/701), kuta, skrecana solidna. Jest do kupienia w rozmiarach - przod: 8,5x18ET38, tyl: 10x18ET25. Dokladnie taka jak na zdjeciu ponizej.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, no dziwne, zeby M-ka i to jeszcze na tej feldze wygladala brzydko! Wlasnie w beemkach z M-pakietem pakowali ta felge, a i tak nie do kazdej BMW miesci sie i musza chlopaki z "Syndykatu" klepac nadkola
. Dla nich ta felga jest rownie Cultowa jak dla nas Shmidt TH-line albo BBS 25 Jahre (tu troche przegialem
).
Widze, ze steniu mamy ten sam gust
. Na kazdym aucie chyba robila by ta felga robote. Szczegolnie podoba mi sie ulozenie ramion ku srodkowi.

Widze, ze steniu mamy ten sam gust

Dokładnie. Ja już mam plana. Wyprowadzę schaba do zimy (przegub wewnętrzny, aku i świece, + nowa świeca od webasto) i na przyszły sezon będę polować w długie zimowe wieczory na talerze od A8 na to polerka dystans i do szweda. I do tego lowering springs + Bilstein B6 i zagra. Większy wolniejszy wydech i wirusa może zdążę w tym roku też ogarnąć...sagano88 pisze:Widze, ze steniu mamy ten sam gust
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
No plany masz grube. Juz teraz Saabik w porownaniu do innych prezentuje sie super, ale kiedy zagosci gleba i wieksza, ladna felga w polerce bedzie miod dla oczu.
Ja poki co staram sie wyjsc na prosta z finansami bo ostatnio niespodziewane wydatki na auto (szyba, wentylator), do tego zakonczenie licencjata czyli dodatkowe oplaty, splaty itp. tak mnie splukaly, ze masakra. Jeszcze niedawno bylem na urlopie i mowilem sobie, ze w tym roku nigdzie nie jade, a tu nagle na spontanie zawitalem w Skorzecinie nad jeziorkiem pod domkiem, gdzie jak wiadomo sianko rozplywalo sie jak woda
.
Pomalu czuc zblizajaca sie zime wiec narazie zaczynam rozgladac sie za jakas stala na zimowkach czy tez dywanikami gumowymi
. No wlasnie moze masz steniu4 do jakis dostep, albo ktos inny? Jak juz zaloze stal to w dlugie zimowe wieczory bede odnawial po sezonie obecne Alu do jeszcze bardziej idealnego stanu, w miedzy czasie przegladajac Alledrogo w poszukiwaniu czegos wiekszego 18" badz 19". Po malej renowacji obecne Alu wyladuja zapewne na Allegro tak by nastepny wlasciciel mogl byc z nich w pelni zadowolony jak ja obecnie. No chyba, ze ktos bylby chetny na moje kolka tak jak stoja teraz?
Ja poki co staram sie wyjsc na prosta z finansami bo ostatnio niespodziewane wydatki na auto (szyba, wentylator), do tego zakonczenie licencjata czyli dodatkowe oplaty, splaty itp. tak mnie splukaly, ze masakra. Jeszcze niedawno bylem na urlopie i mowilem sobie, ze w tym roku nigdzie nie jade, a tu nagle na spontanie zawitalem w Skorzecinie nad jeziorkiem pod domkiem, gdzie jak wiadomo sianko rozplywalo sie jak woda

Pomalu czuc zblizajaca sie zime wiec narazie zaczynam rozgladac sie za jakas stala na zimowkach czy tez dywanikami gumowymi

a Adrian coś tam modzi, autko nocuje u mnie w garażu, więc jak łatwo można się domyślić auto nie jeździ 
Taka mała podpowiedź( pewnie się wkurzy
)

i taka mała moja opinia, tak wygląda dokładka Adriana po 80% sezonu na gwincie, który wcale wysoko nie jest. Jak dla mnie to rewelacja, jak nówka od lakiernika, zero przycierek:

Tylko proszę mi tu ze zdjęciami dwójek czy trójek nie wyskakiwać. Hokej to nie wyznacznik gleby.

Taka mała podpowiedź( pewnie się wkurzy

i taka mała moja opinia, tak wygląda dokładka Adriana po 80% sezonu na gwincie, który wcale wysoko nie jest. Jak dla mnie to rewelacja, jak nówka od lakiernika, zero przycierek:

Tylko proszę mi tu ze zdjęciami dwójek czy trójek nie wyskakiwać. Hokej to nie wyznacznik gleby.

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ach ci paparazzi...
Nic sie nie ukryje.
Fakt autko nocowalo u truckmana, a ja w tym czasie walczylem do 3-ej w nocy z nowym modem. Ale jestem zadowolony
. Potem 4 godzinki snu i rano pedzilem wszystko poskladac zeby dotrzec do kobiety i pracy. Z racji, ze jestem teraz w pracy prosze mojego nadwornego paparazzi o szpiegoskie foto NOWEGO SMOKED FRONTU 
Edit: P.S. Udalo sie cos zrzucic z telefonu

Fakt autko nocowalo u truckmana, a ja w tym czasie walczylem do 3-ej w nocy z nowym modem. Ale jestem zadowolony

Edit: P.S. Udalo sie cos zrzucic z telefonu

- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
a ile byś chciał za te felgi ?sagano88 pisze:No chyba, ze ktos bylby chetny na moje kolka tak jak stoja teraz?