GTI TDI .by SEBASTIAN213nowe fotki na 2012 na 48str.
Moderator: G0 Karcio
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GTI TDI-ZŁOTO.FOTY NA NOWY SEZON s.27 zapraszam
Opcja numer 1 najlepsza ja za bora nie jestem a bez znaczka tak jakos blado dla mnie jest
Opcja nr 1. Można jeszcze, ale to już wedle Twojego gustu wewnętrzne ścianki, w środku znaczka pomalować w kolor autka? Front VW oczywiście czarny, ale wewnętrzne w złoto.
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- luki07
- _
- Kontakt:
sebastian213, jesli bora front to jak dla mnie na pewno nie z ta dokladka, poki co opcja nr 1, zrob sobie jeszcze VT z xenonem bory w wersji black
Opcja pierwsza! Plus jakaś czarna szeroka felga.. Mi by sie to podobało pelton, lusterka czarne będą spoko jak się kilka innych detali pociągnie na czarno.. chyba, że chodzi Ci o jakość ich wykonania na zdjęciu
Front od bory to była by bajka, ze zderzakiem R-line. tak jak miał Sebek.. No i ten xenon o którym luki07, wspominał
Front od bory to była by bajka, ze zderzakiem R-line. tak jak miał Sebek.. No i ten xenon o którym luki07, wspominał
- luki07
- _
- Kontakt:
sebastian213, a tak poza konkursem jak juz robiliscie VT to trzeba bylo zrobic tez normalne ceny paliw
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
dzięki wszystkim za pomoc...
dzisiaj dostałem małe co nieco do Golfika...
i od razu przystąpiłem do modu...
dodatkowo odnowiłem...
dzisiaj dostałem małe co nieco do Golfika...
i od razu przystąpiłem do modu...
dodatkowo odnowiłem...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
luki07, masz racje...wreszcie...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
brawo! Teraz będzie jeszcze lepiej!
Ale jak miałeś rozklejone to mogłeś od razu montować drugi kierunek albo halogen
Ale jak miałeś rozklejone to mogłeś od razu montować drugi kierunek albo halogen
- luki07
- _
- Kontakt:
sebastian213, mam nadzieje ze nie odebrales tego zle ale do Twojej fury one ... nie pasowaly teraz bedzie koks
no i lampy to dobre posunięcie, ramka w połysk ?
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;