to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją

Moderator: VIP
to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
kupuj 4300k, czyli białe światło i problemu nie bedzie, jeśli masz wszystko do ksenonu potrzebnemaroTdi pisze:to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
ja mam takie w skodzie i widać, że to nie żarówkaboris_kafarrow pisze:kupuj 4300k, czyli białe światło i problemu nie bedzie
czyli ori lampy, spryski i auto poziomowanieboris_kafarrow pisze:jeśli masz wszystko do ksenonu potrzebne
Qto pisze:..i nie chodzi tu o to, że program nie działa z innym kablem jak COM...tylko o to, że jest to program DOSowy a pod DOSem USB nie ruszy.
Albo poszukaj starego IBM'a (Thinkpada) z COM'em. Ja trafiłem za 150pln sztukę w idealnym stanie, z dwoma zasilaczami, stacją dokującą, ori pudłem i windą 98 na płyciearekgroszek pisze:A tak mój błądjedynie na stacjonarce jakiejś odpalić
To nie ma znaczenia. Ważne jaki jest numer licznika z paska.lwlw pisze: Potrzebny będzie pewnie wsad od golfa z pełnym fisem, np. 1J0920846C skoro ten z passata do 260 jest.
mam ori lampy i ori spryskiwacze, więc nie ma problemu:)maroTdi pisze:to kup ori lampy i do tego poziomowanie i spryski.. jezeli kiedys trafisz na kontrole drogowki to stracisz dowod tak czy tak..piotrek233 pisze:ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę i jaka barwę najlepiej kupić, żeby nie mieć problemu z policją
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości