Moderator: G0 Karcio
No tylko u mnie na odwrótbarteKKK03 pisze:tauka pisze:Do jakiej, bo nie kumam??... http://img402.imageshack.us/img402/6168/dsc1295mb5.jpg
Taadm414 pisze:tzn. kupiłeś jakiegoś dawce??
Nie ma się czym chwalić. Kicha.dm414 pisze:daj wiecej fotek?
Silnik najpierw trza odpalić bo jeździł na gazie i w instalce jest namieszane, pompy sie nie załączają, totalny remoncik jak już zapali i dopiero na wiosnę będę wkładał do siebiedm414 pisze:silnik już u ciebie?
a do niczego, brakuje mi jednej zaślepkiMarszall pisze:pytanko tylko do czego masz środkowy przycisk?
Jak była cała sprawdzała się super, teraz po wymienie szyby zostały resztki, bo gdzieś mi przepadła część przyklejana do szyby.Marszall pisze:A powiedz mi jak się sprawdza ta wewnętrzna antena?
nie wiem przyjechał tak z niemcowni. Dodam że był to oryginales BOSCH.Marszall pisze:I gdzie ją dostać?
A ja ją będę zakładałMarszall pisze:a u siebie mam zainstalowaną na dachu orginalną, nie sprawdza się najlepiej ale i tak bede ją wyrzucał
No niestety nie.dm414 pisze:a masz jakieś ciekawe graty na handel z dawcy?
No co. Silniczek odpalił. Chodzi w miarę równo ładnie się wkręca. Jedynie jest problem, bo nawet po rozgrzaniu chodzi jakby na ssaniu. Ma wysokie obroty. Poszukujemy przyczyny. Ale z każdym dniem jest lepiejdm414 pisze:no to czekam na dalszą relacje..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości