[neony] jak swieca diodowe..??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
znalazlem linka do sklepu w ktorym sa dobre diodowy zestaw na spod samochodu i wydaje mi sie nawet po przystepnej cenie
http://sklep.ctsdg.com/index.php?cPath=107_108
[ Dodano: Sro Mar 09, 2005 09:35 ]
wydaje mi sie ze to jest to czego oczekiwaliscie, solidne wykonanie jak w przypadku neonow (obudowa ze strasznie wytrzymalej plexy) w polaczeniu z zywotnoscia i jakoscia LEDow a montaz tak samo jak z neonami nawet za bardzo nie beda wystawaly poza karoserie. U mnie nic ich nie widac w dzien, jak ktos sie pochyli to nie zobaczy
pozdrawiam
http://sklep.ctsdg.com/index.php?cPath=107_108
[ Dodano: Sro Mar 09, 2005 09:35 ]
wydaje mi sie ze to jest to czego oczekiwaliscie, solidne wykonanie jak w przypadku neonow (obudowa ze strasznie wytrzymalej plexy) w polaczeniu z zywotnoscia i jakoscia LEDow a montaz tak samo jak z neonami nawet za bardzo nie beda wystawaly poza karoserie. U mnie nic ich nie widac w dzien, jak ktos sie pochyli to nie zobaczy
pozdrawiam
"Volkswageny nie puszczaja oleju...one tak po prostu znacza swoj teren"
a no to jak cos to czekam na fotki ...strabek pisze:sprzatne jutro i walne jakies fotki
narazie szukam powoli miejsca skad w poznaniu wezme plexe bo kombinuje zrobic polke na glosniki w bagazniku z plexy i podswietlic ja katodami zielonymi
hmm a co z kolem zapasowym i kluczami apteczka i gasnica..?:P
chciales zobaczyc bagaznik - nie krytykowac za bardzo ;P bo to byla moja pierwsza zabudowa w zyciu i dopiero sie uczylem:) co do wlozonego czasu pracy nie pytajcie - szkoda slow ;P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no npstrabek pisze:nie rozumiem - masz na mysli schowanie wzmaka miedzy blotnikiem a scianka bagaznika?
bo ja go wlasnie chcialem wyeksponowac. teraz mysle czy go nie dac w podloge i przykryc plexa
cos takiego bede robil tylko inna koncepcje tych zawiasow bedzie i katoda jedna a kondzior pojdzie w druga strone
fajny pomysl. ja mialem taka wizje zeby sie to otwieralo jak lodowka:D
a wzmacniacz w sumie dolozylem po jakims czasie wiec nie mialem duzego wyboru co do rozmieszcznia.
poza tym jak pisalem to byla moja pierwsza zabudowa nie mialem zadnego odwolania ani do pomyslu ani materialow - teraz to juz wiem co i jak. w nastepnym golfie to sie postaram bardziej
a wzmacniacz w sumie dolozylem po jakims czasie wiec nie mialem duzego wyboru co do rozmieszcznia.
poza tym jak pisalem to byla moja pierwsza zabudowa nie mialem zadnego odwolania ani do pomyslu ani materialow - teraz to juz wiem co i jak. w nastepnym golfie to sie postaram bardziej