Antena płetwa
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Antena płetwa do mk IV
Nie bedzie takiego kabelka. W ori instalacji zasilanie wzmacniacza w antenie idzie po kablu antenowym
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Antena płetwa do mk IV
To lipa, w takim razie w jaki sposób radzicie to podłączyć, powiedzmy, że bez zdejmowania podsufitki
GTB...
Antena płetwa
-michau-, ja mialem podlaczone pod zapalniczke w bagazniku.
Kupilem nowa ori antene i teraz odbior jest nic nie szumi nic nie trzeszczy. W miejscu gdzie na "pletwie" nie lapalem zadnej stacji teraz na ori lapie sporo i dobrze odbieraja.
Kupilem nowa ori antene i teraz odbior jest nic nie szumi nic nie trzeszczy. W miejscu gdzie na "pletwie" nie lapalem zadnej stacji teraz na ori lapie sporo i dobrze odbieraja.
Antena płetwa
Dzięki.
Po dłuższym zastanowieniu się rezygnuję z rekina, jednak zależy mi też żeby posłuchać radia, nie tylko wygląd, dlatego zakładam normalną antenę, ewentualnie przykręcę do podstawy tą krótszą wersję.
Po dłuższym zastanowieniu się rezygnuję z rekina, jednak zależy mi też żeby posłuchać radia, nie tylko wygląd, dlatego zakładam normalną antenę, ewentualnie przykręcę do podstawy tą krótszą wersję.
GTB...