MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Macie jakieś fotki z telefona:
A żeby wszystko było jak należy to zamontowałem też licznik z MK3
Póki co auto się dociera, z jakichś nowinek to wczoraj wywaliło mi uszczelkę filtra oleju. Okazało się, że zły filtr kupiłem. Oczywiście szybki telefon do Abrama i olej z filtrem w ciągu godzinki był już u mnie Dzisiaj wyszedł kolejny szkopuł. Zaczęło mi auto zalewać, w czasie jazdy i podczas odpalania. Powód się ustali jutro bo może nowa sonda padła, a może co innego. Ogólnie silnik pracuje pięknie, auto rwie przyczepność jeszcze na trzeciem biegu i uwielbia obroty od 5000 w górę.
A żeby wszystko było jak należy to zamontowałem też licznik z MK3
Póki co auto się dociera, z jakichś nowinek to wczoraj wywaliło mi uszczelkę filtra oleju. Okazało się, że zły filtr kupiłem. Oczywiście szybki telefon do Abrama i olej z filtrem w ciągu godzinki był już u mnie Dzisiaj wyszedł kolejny szkopuł. Zaczęło mi auto zalewać, w czasie jazdy i podczas odpalania. Powód się ustali jutro bo może nowa sonda padła, a może co innego. Ogólnie silnik pracuje pięknie, auto rwie przyczepność jeszcze na trzeciem biegu i uwielbia obroty od 5000 w górę.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja swoim 200 lecialem na 4 powalcz powalcz bo jest o co bedziesz go gazowal?TAZ pisze:Skrzynia ori ABF, czwarty bieg na piąty zmieniam dopiero przy 180km/h, choć jeszcze obrotów zostaje. Niestety zalewanie świec daje radę i zaczyna mocy brakować. Jutro powalczę z tym.
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]