Wyjeżdżasz z Kęt w stronę Krakowa i za torami pierwsza droga w lewo. Jakieś 300m i jesteś na miejscu.lukasz.gtd pisze:W którym miejscu jest ten komis?
Tu masz namiary: http://www.icd.auto.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Wyjeżdżasz z Kęt w stronę Krakowa i za torami pierwsza droga w lewo. Jakieś 300m i jesteś na miejscu.lukasz.gtd pisze:W którym miejscu jest ten komis?
A to prawda.Piasek pisze:Ceny używek do młodych samochodów są kosmiczne.
Tak, łatwo to zauważyć. Ale też te na stronie, to może 1/3 tego co tam stoi.Piasek pisze:Po 5x to samo auto
Z Francji, to nie ma co się dziwić, że większość, to marne DCI. Ale coś niemieckiego też na placu było.Piasek pisze:Oferta - wszystko to czego nikt nie chce: same DCI, jeszcze 1.5 i 1.6HDI
no to jest argument. Jak już kupować rozbitka to przynajmniej takiego którego znam: wiem jak był uderzony i jak zrobiony.herbu pisze:a przynajmniej wiesz co masz
I właśnie dlatego na zachodzie auta powypadkowe idą za bezcen, bo naprawiajac to fachowo cały proces okazuje sie nieopłacalny. Za to handel w Polsce kwitnie, bo handlarze są cwani i maja swoje sposoby, dojscia, kontakty i przede wszystkim naiwna klientele która łyka wszystko jak pelikan, bo tanio...Piasek pisze: Ceny używek do młodych samochodów są kosmiczne.
No tak jak pierwszy właściciel auta i taki ideał to samochód powinien zostać w rodzinie ewentualnie pójść po znajomych. Do takich igiełek zawsze jest kolejka, a auto jest w komisieSuchy_88 pisze:Witam Panowie i Panie ratunku byłem dziś oglądać auto http://otomoto.pl/skoda-octavia-pelen-o ... 77430.html" onclick="window.open(this.href);return false; nie widziałem nic podejrzanego może ktoś coś wie?
Goo gle podpowiedzą. Mi już pachnie przekrętem. Koleś nie ptorafi auta sprzedaćSuchy_88 pisze:Tak też uczyniłem. Koleś mówi ze autami kiedyś handlował i został mu numer dlatego jako komis się pojawia niby. Auto znajomego który nie potrafi sprzedać... umowa podpisana przez właściciela z karty przyjedzie się pokazać że istnieje. Generalnie jedzie jak b a 105 koni przystało z wyposażenia zastanawiam się bo ma spryski albo zaślepki nie sprawdziłem w sumie a nie ma ani grzanych foteli ani nic. Był xenon, ciekawe. Gdzie można rozkodowac wlepke? Pozdro
najprościej w ASO - to już spora kwota pieniędzy zatem warto odżałować te 300-400zł za porządne trzepanie samochodu. Ja zawsze bardzo sceptycznie podchodzę do tego typu ogłoszeń bo z doświadczenia swojej rodziny i znajomych wiem że takie auta nigdy nie trafiają w ogłoszenia - rozchodzą się po rodzinie i znajomych.Suchy_88 pisze: Gdzie można rozkodowac wlepke?
E tam, nie zawsze - ojciec kiedyś sprzedawał auto, z polskiego salonu, którego był 1 właścicielem. Miało być dla siostry, ale ona wybrała tramwaj Więc trzeba było sprzedać. Fakt, sprzedał się w 2 dni, ale był ogólnie dostępny.Piasek pisze:takie auta nigdy nie trafiają w ogłoszenia - rozchodzą się po rodzinie i znajomych.
http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/kody-wyposazenia/" onclick="window.open(this.href);return false;Suchy_88 pisze:A jakieś linki do rozgryzacza wlepek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości