golfiarz1 pisze:chromy pod klamki wewnetrzne
wzmocnienia dzwi tylkko do 5D
daszki przeciwsloneczne z wersji usa lewy z lusterkiem a prawy z duzym lusterkiem podswietlanym
To chyba juz ma
Moderator: G0 Karcio
Od każdego przedmiotu 25% prowizji z kwoty zakupu na moje konto.golfiarz1 pisze:np:barteKKK03 pisze:Co takiego?golfiarz1 pisze:ostatnio i ja kilka zakupilem co niewiedzialem ze istnieja a podejzalem w waszym temacie
chromy pod klamki wewnetrzne
wzmocnienia dzwi tylkko do 5D
daszki przeciwsloneczne z wersji usa lewy z lusterkiem a prawy z duzym lusterkiem podswietlanym
ostatnio udlo mi sie dokupic orginalna raczke recznego w skorze i z mieszkiem skorzanym do syncro mialem plastik
Życie...kacper_vwgolf pisze:barteKKK03, zdmuchnales mi sprzed nosa te oslony silniczkow...nie zdazylem zalicytowac i bylem bardzo, ze tak powiem zdenerwowany ;p ale dobrze, ze chociaz ktos od Nas z forum to zabral powodzenia w projekcie
barteKKK03 pisze:A więc to o czym pisałem wcześniej...
Osłony silniczków el. foteli Recaro.
Bajer z Corrado, w Golfach chyba niedostępny, a szkoda bo wygląda to dużo estetyczniej.
[url=http://img137.imageshack.us/img137/5641/recaro1.jpg]Obrazek[/URL]
Chyba widać różnicę
[url=http://img340.imageshack.us/img340/2584/img8720c.jpg]Obrazek[/URL]
to cena przystepna jak mozesz wyslij na pw nr a sprawdzales czy dostepne jeszcze1 6 D pisze:golfiarz1, jeśli w ETKA w Corrado dobry numer znalazłem to w ASO około 15-16 euro od sztuki kosztują
A tak chciałem być wyjątkowy.golfiarz1 pisze:to cena przystepna jak mozesz wyslij na pw nr a sprawdzales czy dostepne jeszcze1 6 D pisze:golfiarz1, jeśli w ETKA w Corrado dobry numer znalazłem to w ASO około 15-16 euro od sztuki kosztują
to niedlugo byly by takie nietylko w bartkowym golfie
to co tam panie jescze upolowales ostatnio do zielonego
czasem lepiej u kogos zobaczyc jak to pasuje zanim sie kupibarteKKK03 pisze:A tak chciałem być wyjątkowy.golfiarz1 pisze:to cena przystepna jak mozesz wyslij na pw nr a sprawdzales czy dostepne jeszcze1 6 D pisze:golfiarz1, jeśli w ETKA w Corrado dobry numer znalazłem to w ASO około 15-16 euro od sztuki kosztują
to niedlugo byly by takie nietylko w bartkowym golfie
to co tam panie jescze upolowales ostatnio do zielonego
No ale dobry kolega ze mnie... oto numerki z maskownic.
535 881 457
535 881 458
i to jest najlepsze miejsce do gromadzenia gratów... ja już też w część w pokoju trzymam :green_fuck:barteKKK03 pisze:trochę nawet w pokoju mam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości