Moderator: G0 Karcio
nic się nie dziejekubcor pisze:zapomniałem o kierunkach i lampach
musisz mieć na uwadze, ze po niej bedzie spływać woda. przy układzie jak u Ciebie w moim golfie przesączała się woda do środka (mimo usilnych starań porządnego przyklejenia jej do drzwi) ciągle ciekło przy plastikowych mocowaniach boczku. Załatwiłem sprawę dając 2 folię przyklejoną do głównej w połowie, szeroką taśmą.Tą 2 cześć włożyłem do środka drzwi, aż po same otwory spustowe wody.RasPL pisze:new folia na drzwi
wypluj to, lato jest, ma być ładnie!RasPL pisze:trzeba czekać na deszcze
jakie serduszka, ja nic nie widzęRasPL pisze: serduszka już były, to wizja innych ludzi
Powiem jak mój nauczyciel od programowania, Wojtek "myśleć, myyyśleć!"RasPL pisze:brak koła ogólnie psuje całe auto, z dobrym kołem dużo rzeczy by wyglądało lepiej
Sto lat1000 dni na tym forum minęło
drzwi od mojego warsztatu a nie z autakubcor pisze:jakie serduszka, ja nic nie widzę
kubcor pisze:Powiem jak mój nauczyciel od programowania, Wojtek "myśleć, myyyśleć!"
gdyby wystarczyło pomyśleć to ja wiem jakie chce lecz trzeba jeszcze $$$Alvarees pisze:może gdyby golf siadł na dobrym kole było by inaczej,bo teraz tak jakoś bez przekonania ten pasek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości