[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
[MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , nowe wnętrze.
i jak z autem ??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
Auto zostaje w moich rękach ;)Nie zamierzam teraz się z nim rozstawać,zdałem sobie sprawę jak by mi go brakowało
Zbieram jakieś graty na sezon 2013 ;)Głównie kompletuje wnętrze a także są już nowe lampki na tył
Ogólnie coś kombinuję...
I co najważniejsze udało mi się tak wykombinować że golfik zimuje w garażu i nie zobaczy niby pięknej zimy za oknem ale także syfu i soli na drodze
Zbieram jakieś graty na sezon 2013 ;)Głównie kompletuje wnętrze a także są już nowe lampki na tył
Ogólnie coś kombinuję...
I co najważniejsze udało mi się tak wykombinować że golfik zimuje w garażu i nie zobaczy niby pięknej zimy za oknem ale także syfu i soli na drodze
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
czyżby hella red ??
brakuje mu szyb w elektryce ....
brakuje mu szyb w elektryce ....
Lampy będą czerwone ale z czarnym paskiem
Elektryka szyb leży cała kompletna w garażu tylko na wiosne założyć
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Re: [MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , nowe wnętrze.
Wszystko bedzie pasicKamilloo pisze:Lampy będą czerwone ale z czarnym paskiem
Woz jest przekozacki Nie ma chyba lepszegoo
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
Bez przesady hehe, jeszcze wiele tu brakuje, ale jak wiadomo cały czas do przodu, aktualnie czekam na brakujące plastiki aby złożyć do końca wnętrze,
także zastanawiam się co z kołem, waham się czy sie pozbyć czy zostawić, a jak na razie lampy przyszły
także zastanawiam się co z kołem, waham się czy sie pozbyć czy zostawić, a jak na razie lampy przyszły
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
zostawić koło jest dobre, lepiej nad motorownią pomyślećKamilloo pisze: także zastanawiam się co z kołem, waham się czy sie pozbyć czy zostawić,
Ja to wiemWesley pisze:zostawić koło jest dobre, lepiej nad motorownią pomyślećKamilloo pisze: także zastanawiam się co z kołem, waham się czy sie pozbyć czy zostawić,
Ale w tym roku chce poogarniać drobnostki, przednie lampy także będę zmieniał bo już trochę wypiaskowane, dokończyć wnętrze jak należy,listwy na progi, nowa belka węższa, itd, jest troche tego żebym był spokojny
A motor to zostawiam na przyszły sezon, wtedy już skupię uwage tylko na tym, a nie lubie robić 100 rzeczy na raz chociaż głównym powodem i tak jest $$ , takie drobne sprawy jak w tym sezonie le kosztują a jak wiadomo student biede klepie
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , HCC
i masz bardzo dobre podejscie
motorownia na sam koniec jak tu bedzie juz kompletny ideał
sie wieKamilloo pisze: a jak wiadomo student biede klepie
a jaki silnik wchodzi w gre? czy jeszcze zbyt daleko?
Zostawiaj, to koło idealnie tu leży Przegolf jestKamilloo pisze: zastanawiam się co z kołem, waham się czy sie pozbyć czy zostawić
Z Crazy mu mega do twarzy
Też jestem za tym aby koło zostało bo tutaj pasuje
Też jestem za tym aby koło zostało bo tutaj pasuje
dołączam się do pytaniaWesley pisze:a jaki silnik wchodzi w gre?
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [MKIII]Black USA by Kamill,Schmidt,VT , HCC
Ogólnie to dzieki Wam za odkop Panowie
Jeśli chodzi o silnik to najprawdopodobniej będzie 2,8 24V lub 2,3 AQN , to takie dwie moje wizje, lecz jeszcze rok i zobaczymy co on przyniesie, w zeszłym sezonie udało się dużo pracy wykonać, oby było tak i w przyszłym A kto wie może i jakiś większy motor, nie ma co spekulować tylko na razie zająć się tym co jest aktualnie do roboty
Z świeżych żeczy dotarły dziś rączki do el szyb i przełącznik od el lusterek,razem z rączką. Niby wielkie nic ale ciesze się z tego bo zdobyć to w beżu to jakaś masakra
Aaa i niespodziewanie wpadł też nowy licznik z cabrio 3,5 , podświetlany ori na niebiesko, także różni się czcionką na tarczach i czerwonymi wskazówkami od zwykłych
Dzięki,próbuje to jakoś logistycznie w miarę rozwiązaćmatimk3 pisze:i masz bardzo dobre podejscie
Właśnie Panowie mam takie samo wrażenie że z tym Schmidtem do twarzy mu, ale wiadomo że kusi o jakąś skręcankeluciusdz pisze:Zostawiaj, to koło idealnie tu leży Przegolf jest
Jeśli chodzi o silnik to najprawdopodobniej będzie 2,8 24V lub 2,3 AQN , to takie dwie moje wizje, lecz jeszcze rok i zobaczymy co on przyniesie, w zeszłym sezonie udało się dużo pracy wykonać, oby było tak i w przyszłym A kto wie może i jakiś większy motor, nie ma co spekulować tylko na razie zająć się tym co jest aktualnie do roboty
Z świeżych żeczy dotarły dziś rączki do el szyb i przełącznik od el lusterek,razem z rączką. Niby wielkie nic ale ciesze się z tego bo zdobyć to w beżu to jakaś masakra
Aaa i niespodziewanie wpadł też nowy licznik z cabrio 3,5 , podświetlany ori na niebiesko, także różni się czcionką na tarczach i czerwonymi wskazówkami od zwykłych
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....