TURBO w GOLFIE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
Mam pytanko mam golfa 3 gti 8v i chciałbym zamontować turbo do niego.czy koszty są też tak duże jak zostały opisane wcześniej czy może ten silnik jest bardziej wytrzymały i potrzebuje mniejszej ingerencji????
Mk1 16v Rally project :)
Golf mk3 16vt 321 km by EVO
Ibiza '02 ASV 205km/418nm by ECUPROJECT
Seat Leon ARL big Turbo:) 228km/423nM by ECUPROJECT
Audi A4 B7 3.0 TDI Quattro 294km/510nm by ECUPROJECT
Golf mk3 16vt 321 km by EVO
Ibiza '02 ASV 205km/418nm by ECUPROJECT
Seat Leon ARL big Turbo:) 228km/423nM by ECUPROJECT
Audi A4 B7 3.0 TDI Quattro 294km/510nm by ECUPROJECT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja przerabialem od podstaw 16, z załozeniem ze silnik ma wiele powtorze wiele wytrzymac, bo w moim przypadku to jest najwazniejsze. a koszt w zasadzie odnosi sie do zastosowanego dołu silnika. mozna wsadzic dół np od pg ale nie da on takiej wytrzymałosci co ten u mnie(to na przypadek dalszych walk z moca. zawsze najtaniej wychodzi swap silnika na jakis doładowany tego samego producenta
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
przerobka td mk 3
jaki był by koszt przerobki td na td mam turbo z kolektorem wydechowym od tdi 90 km stare turbo nie dziala
Czesc,evolution pisze:ja przerabialem od podstaw 16, z załozeniem ze silnik ma wiele powtorze wiele wytrzymac, bo w moim przypadku to jest najwazniejsze. a koszt w zasadzie odnosi sie do zastosowanego dołu silnika. mozna wsadzic dół np od pg ale nie da on takiej wytrzymałosci co ten u mnie(to na przypadek dalszych walk z moca. zawsze najtaniej wychodzi swap silnika na jakis doładowany tego samego producenta
ja mam zajebiscie ambitny plan na ten rok chce zakupic silnik 2E i dolozyc do niego turbo. Narazie jest to plan ale chce go wykonac. Potrzebuje jakies info gdzie odleja mi np. kolektor itp. Reszte bede kombinowal z bratem powolutku. Jako ze jestem informatykiem a nie mechanikiem bede pewnie wiele pytan zadawal. Tak czy siak najpierw musze zakupic od znajomka ten silnik
Pozdrawiam