MAXIM buduje Rallye
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
Super autko!!! nareszcie się doczekałem prezentacji świetnie ze zostało uratowane naprawdę jesteś sVWój ZIOM
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 11:08 przez YACHOO, łącznie zmieniany 1 raz.
Fire jak lód, Ice jak ogień?? czy jakoś tak... :) mój V.A.G http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=268927&postdays=0&postorder=asc&start=0
Powtórzę się po poprzednikach ale co tam, na prawdę wielki szacunek za to, że uratowałeś tego Rallye. Chyba każdy by się cieszył mając możliwość zrobienia tego co Ty Kompletuj detale bo w sumie one tworzą całość auta i będzie git, powiedz tylko co z tym hakiem z tyłu bo widzę, że dziura w zderzaku została, będziesz to jakoś ogarniał?
- Jaszczur89
- Nowicjusz
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w sumie to hak jako taki nie psuje wizerunku samochodu, muszę go tylko doczyścić i pomalować na czarno... Ale za to jak się przydaje jak jakaś nierozgarnięta paniusia zapatrzy się i wkomponuje w mój tył!powiedz tylko co z tym hakiem z tyłu bo widzę, że dziura w zderzaku została, będziesz to jakoś ogarniał?
jeszcze półtorej roku temu bym się zastanowił... ale to było półtorej roku temu.Mam w domu seicento zamienimy sie ?
pozdrawiam wszystkich i dziękuję za docenienie wysiłku.
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
xxMAXIMxx, Rallye ladne ale ta dziora na hak to tam pasuje jak swini siodlo :green_fuck: Jeszcze nie widzialem Rally ciagnacego przyczepe ale moze w koncu zobacze hehe zaspawaj zderzak polakieruj a belke w zderzaku zostaw wrazie czego.....
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 01:36 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 1 raz.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;