Zobaczymy co wymodzili Ci magicy od silnika czy cos sie zmieni bo jak narazie to sam wiesz :green_fuck:
Moderator: G0 Karcio
jazda MK III jest zupełnie inna niż MK II nie mówiąc o komforcieMaciek23 pisze:Jak po przesiadzce z mk2? Moje odczucie bylo ze mniej cultowo ale bardziej komfortowo jak z kolesiem mk2 posmigalem i na swojego mk3 sie przesiadlem
spokojnie nie popełnię już tego błęduGRZANA pisze:tylko nie maluj go w brokat![]()
![]()
planuje zakupić trosze szersze koło i nie chciałbym żeby mi coś tarłoMatijas pisze:Nisko siedzie jakos, po co ci jeszcze gwint
bardzo chętnie bo sam jestem ciekaw co i jak .... ale moim kierowca będzie STIG zwany kamiloookkkubek pisze:Musze sie z przemkiem ustawic moja szklarnia ciekawe czy wyjda z tego jakies jaja![]()
kkkubek pisze:Musze sie z przemkiem ustawic moja szklarnia ciekawe czy wyjda z tego jakies jaja![]()
Hyhy i znowu kierowiec wymieklpczerniej pisze:bardzo chętnie bo sam jestem ciekaw co i jak .... ale moim kierowca będzie STIG zwany kamilooo
hehe no nie powiem bo ventyl pszendzy wygląda pięknie na nich ale nie wiem czy da rade na takim setupie jechać ;d heheidgray pisze:będzie air i po sprawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości