kolego a nie braknie gwintu na czpieniu amora?dan_25 pisze:wyciąg tulejkę i skróć ją o ok 5-10mm
Zawieszenie MK3 Stuka
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
nie powinno przerabiałem to w MKI i tam było git najlepiej rozbierz i zobacz jaki jest zapas gwintu auto ma być na kołach i działasz w bagażniku bodajże klucz 17-2szt i 6-1szt wykręcasz pierwszą nakrętkę ściągasz blaszkę odkręcasz kontrę , nakrętkę tulejki ,wyciągasz tulejkę i patrzysz ile jest gwintu no i obcinasz z 5mm może na tulejce będom ślady jak tam stukał metal o metalbroda1920 pisze:kolego a nie braknie gwintu na czpieniu amora?dan_25 pisze:wyciąg tulejkę i skróć ją o ok 5-10mm
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Dodano: 15 Mar 2009 11:00 ]
stuka i stuka , wczoraj udało mi sie dorwać kierowce wiec mogłem spokojnie jechać za pasazera z tyłu ,i moje spostrzezenie dotyczące tych stuków tj trzymając palcami za czpień amora w bagazniku wyczułem te stuki prawa i lewa strona teraz z czego to może być albo stuki przechodzą od mocowania belki do podwozia? albo czpień stuka w amorze (amory nowe 5 mc i są ok) ? albo gumy tz górne mocowanie amora jest do bani te gumy dodam ze też nowe gumy może są za miekkie albo za twarde? moze jakieś markowe ( febi ) wsadzić co doradzacie
stuka i stuka , wczoraj udało mi sie dorwać kierowce wiec mogłem spokojnie jechać za pasazera z tyłu ,i moje spostrzezenie dotyczące tych stuków tj trzymając palcami za czpień amora w bagazniku wyczułem te stuki prawa i lewa strona teraz z czego to może być albo stuki przechodzą od mocowania belki do podwozia? albo czpień stuka w amorze (amory nowe 5 mc i są ok) ? albo gumy tz górne mocowanie amora jest do bani te gumy dodam ze też nowe gumy może są za miekkie albo za twarde? moze jakieś markowe ( febi ) wsadzić co doradzacie
Ostatnio zmieniony ndz mar 15, 2009 12:02 przez broda1920, łącznie zmieniany 2 razy.