[ Golf MK2 Syncro 1,8T ] Krzys 16V CUKIERECZEK
Moderator: G0 Karcio
No autko nabiera sil po Strasznym wypadku z skrzynia i WRESZCIE zainstalowanym nowym kpl sprzegla spiek 228mm aotko startuje jak strzala ale go zalewa i ciezko mu sie zebrac do 3 tys puzniej jakos jedzie.... teraz doszla tapicera w srodku Ostrzejsze WALECZKI... reszte fot dolacze jutro...
[ Dodano: Sob Mar 17, 2007 11:21 pm ]
juz niebawem strojenie.... a i przy okazji szukam kogos w okolicy zachodniopomorskiego kto mi zestroi POZADNIE !!!! tylko nie 700km w 1 str bo bym do GTO czy poniedzialka pojechal:)
[ Dodano: Sob Mar 17, 2007 11:21 pm ]
juz niebawem strojenie.... a i przy okazji szukam kogos w okolicy zachodniopomorskiego kto mi zestroi POZADNIE !!!! tylko nie 700km w 1 str bo bym do GTO czy poniedzialka pojechal:)
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Pierwszy post o aucie Wysłany: Pią 07 Paź, 2005bacco pisze:Ps a mozesz powiedziec jak dlugo @Krzys buduje to auto
Dokładnie.bacco pisze:ja i tak dalej zycze szybkiego konca zeby przede wszystkim wlasciciel mogl sie nim cieszyc i moze jakis kolejeny rownie pasjonujacy projekt podejmie
Krzyś 16v, a ja gratuluje determinacji.
Frakcja Proud Member
HEH do przodu ale ciagle kaplikacje z daleka bardzo ciezko robic a nie ma to jak samemu i swoje... ale puki co fragmet tapicerki i wspomnianego spieku...
Dodam ze kubly bimarco w takiej samej tonacji kanapa delikatnie poszezona by nie bylo tego przeswitu!!! a tak pozatym to mysle nad zmiana Turbo by podejsc pod max dolu bez kucia i zakonczyc robienie TEGO silnika
Dodam ze kubly bimarco w takiej samej tonacji kanapa delikatnie poszezona by nie bylo tego przeswitu!!! a tak pozatym to mysle nad zmiana Turbo by podejsc pod max dolu bez kucia i zakonczyc robienie TEGO silnika