Moderator: G0 Karcio
No to jak opony przyjdą możesz zakłdać na auto bo masz tą przewagę że śrubki możesz dodać późniejduzy_przemo pisze:Brakujące dwie opony 195/40/16 już do mnie jadą, do kompletu muszę jeszcze zamówić śrubki ozdobne i je pozłocić.
ja już się przyzwyczaiłem że kwiecień auto w proszku w zeszłym roku udało się chyba w maju skończyć a w tym roku może na czerwiec się załapięduzy_przemo pisze:W zeszłym roku Golfa o tej porze był w pełni gotowy do sezonu - dzizys
Znalazłem dwa wkłady KW w bdb stanie no i oczywiście cenie. Jak przyjdą biorę się za montaż, ciekawy jestem co z tego wyjdzie.idgray pisze:co do gwintu ja teraz chyba zdecydował bym się na nowy niż na regenerację, kolega w vento regenerowała i po roku czasu znów mu się wylał po gwarancjiA nowe to nowe.
idgray pisze:felga ładnie wyszłatylko dekielek za bardzo wpadł do środka
Chyba tak zrobię, z resztą na techride.pl nie spieszą się z odpowiedzią czy mają 120 szt.idgray pisze:No to jak opony przyjdą możesz zakłdać na auto bo masz tą przewagę że śrubki możesz dodać później
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości