No to dawka podniesiona. Przy energicznym nacisnieciu na gaz idzie dymek. Przy wolnym naciskaniu nie ma dymka. No ale cos tam slyszalem ze w pompie sie grzebie jeszcze??? pin boost czy cos? jakas membranka? moze mi to ktos wyjasnic?
No i jak to sie bedzie mialo do SB bez icka. Bo narazie Icka nie mam jeszcze.
Zmieniam własnie skryznie z AUG na 4T. I napotkałem problem. Przy skrzyni te ,,kielichy" różnią się wielkościa i 4T ma inne niz 4S. Dobrze że mialem 4S na części to przełozylem ale roboty w hu.....
Skąd ta różnica???
wlasnie mam teraz przeguby od GTI bo w 4T bylo pod mniejsze. To chyba zależy od rocznika skrzyni. Starsze miały węższe?
przy okazji sobie nową tarcze kupiłem do sprzęgła. Taka szerszą -też mam sprzęgło od GTI.
Skryznia założona i wieczorkiem beda testy bo w czasie prac bylo kilka browców wypitych :green_fuck:
-pawlo111, miałeś problemy z zegarami z GTI po swapie? U mnie jest tak że jak włączę zapłon to kontrolka oleju i zegar na mfa naprzemian migają. Napięcie na aku nie spada więc zwarcia nie ma. Mam cała wiązke pod maska z diesla. Mam gdzies wiazke pod deske rozdzielcza pod zegary zwykle moze ja podlacze i zobacze co sie bedzie dzialo
mialem z konktolka od wody bo caly czas migala a tak to nie. No wiadomo obrotek nie bwdzie dzialal. Ale powoli rozkminiam jak go pobudzic. Z cewki nie bedzie. A jak masz rozwiazane grzanie świec?
adi87, poszukaj sobie schematy wtyczek i będziesz wiedział który kable od czego
przy swapie z benzyniaka na TD to rzadna filozofia z tą elektryką wiem bo robiłem w końcu