[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
nic nie robiłem po założeniu opon i wciśnięciu felg na auto w ogóle nie rzucają się w oczy te wrzery, poza tym nie miałem juz osoby która by mi je pomalowała od nowa [znalazłem kilka firm ale koszt to około 130-150zł za sztukę wiec podziękowałem] powodem także był brak kasy ponieważ rozsypała mi sie znowu klimatyzacja :/ klapa i grill oddaje po świętach do malowania, do tego nawarstwiło sie wiele innych ważniejszych wydatków, wiec zostało tak jak jest.. Plany sa jeszcze na gwint na tył, komplet dystansów [w miarę pilnie] wiadomo trzeba zadbać także o auto od strony technicznej i tu tez troszkę kasy idzie a wypłata cieniutka i jeszcze utrzymać się trzebaBolo GTI pisze:noname_conek, to jeszcze napisz jak z tym kołem. Robiłeś od nowa?
aha i zapomniałbym o przypadkowo zakupionym nabytku ;] jak to mówią "rarytasów nigdy za wiele" niech leży na strychu i czeka może kiedyś skompletuje przód i klapę a jak nie to sprzedam ;] bedzie na mody
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
tył dostał nowy zawias i poszedł bardziej na glebę
Wydech zostaje :green_fuck: został podniesiony na maxa w górę i schowany bardziej, jeszcze chce go upchnąć z 1cm
przed i po
Wydech zostaje :green_fuck: został podniesiony na maxa w górę i schowany bardziej, jeszcze chce go upchnąć z 1cm
przed i po
Ostatnio zmieniony sob kwie 25, 2009 17:45 przez noname_conek, łącznie zmieniany 2 razy.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
No to długo sie nie nacieszyłem sprawną klimą po walce w sierpniu z parownikiem klimatyzacji, nie mogło być tak dobrze żeby działała znowu w tym sezonie :/ co sie okazało po zimie klima nie trybi po sprawdzeniu wszystkich czujników oraz sprawdzeniu ciśnienia układu okazało sie że pierd*** przewód i cały czynnik wyleciał ...
oto cały sprawca zamieszania
z pomocą przybył bielik i z jego mk3 mogłem wyciągnąć uszkodzony przewód bo jak stwierdził "po co w cabrio klima " i przy pomocy Siela [Wielkie Dzięki ] udało sie nam wymienić uszkodzony przewód dzisiaj ponownie układ został sprawdzony i jest szczelny, klima załadowana i działa uuuff, ale znając życie pewnie znowu na wiosnę coś pierd**nie hahaha
po weekendzie majowym auto ostawiam do lakiernika i będzie malowana klapa i grill który już zarósł w pajęczyny w piwnicy do końca maja w planach zakupienie dystansu tylko jeszcze nie wiem ile mm :/ myślałem na 30 tył ale teraz przy tym tylnym zawieszeniu na bank bedzie tarł oponami :/
oto cały sprawca zamieszania
z pomocą przybył bielik i z jego mk3 mogłem wyciągnąć uszkodzony przewód bo jak stwierdził "po co w cabrio klima " i przy pomocy Siela [Wielkie Dzięki ] udało sie nam wymienić uszkodzony przewód dzisiaj ponownie układ został sprawdzony i jest szczelny, klima załadowana i działa uuuff, ale znając życie pewnie znowu na wiosnę coś pierd**nie hahaha
po weekendzie majowym auto ostawiam do lakiernika i będzie malowana klapa i grill który już zarósł w pajęczyny w piwnicy do końca maja w planach zakupienie dystansu tylko jeszcze nie wiem ile mm :/ myślałem na 30 tył ale teraz przy tym tylnym zawieszeniu na bank bedzie tarł oponami :/
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
noname_conek, zawsze coś musi być. taki urok aut. Ja proponuje dystans 20 mm na tył na stronę, mam taki ale przy stanie 4 osób mi tarło o rant i musiałem go troche wyciąć. może teraz wejdzie 25 ale nie wiem
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
żeby nikt nie mówił że sie obijam to delikatne odświeżenie ;]
zmiana koncepcji teraz będzie 20 JAHRE HARLEQUIN
a tak na poważnie to klapa i grill juz u lakiernika [ta zielona to zastępcza ] jak pogoda dopisze to za tydzień w sobotę auto dostanie polerkę z matowaniem, bo ma sie błyszczeć jeszcze bardziej [mam nadzieje że cały dzień starczy ]
na razie wstrzymałem się z dystansami z powodu takiego iż fundusze na to nie pozwalają, ale myślę że w pod koniec maja początek czerwca już będzie jakiś dystansik ;] tylko że nie bede mógł zbytnio szaleć bo ja tył poszedł na dół to automatycznie dystans będe musiał dać mniejszy żeby nie obcierało o nadkola [bo o klepani rantów nawet nie myślę ]
zmiana koncepcji teraz będzie 20 JAHRE HARLEQUIN
a tak na poważnie to klapa i grill juz u lakiernika [ta zielona to zastępcza ] jak pogoda dopisze to za tydzień w sobotę auto dostanie polerkę z matowaniem, bo ma sie błyszczeć jeszcze bardziej [mam nadzieje że cały dzień starczy ]
na razie wstrzymałem się z dystansami z powodu takiego iż fundusze na to nie pozwalają, ale myślę że w pod koniec maja początek czerwca już będzie jakiś dystansik ;] tylko że nie bede mógł zbytnio szaleć bo ja tył poszedł na dół to automatycznie dystans będe musiał dać mniejszy żeby nie obcierało o nadkola [bo o klepani rantów nawet nie myślę ]
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
W końcu auto doczekało się ori grilal ze znaczkiem oraz tylnej klapy bez popękanej szpachli po znaczku i wycieraczce ;] na klapę wrócił znaczek który maźnięty jest w czarny mat a wycieraczka została usunięta
doszły także oryginalne głośniki wysoko tonowe w deskę a w niedziele zagości rozpórka na przód
i moje ulubione foto które wylądowało na tapecie
doszły także oryginalne głośniki wysoko tonowe w deskę a w niedziele zagości rozpórka na przód
i moje ulubione foto które wylądowało na tapecie
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac