[mk4] podgrzewanie siedzeń - montujemy - krok po kroku
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: [mk4] podgrzewanie siedzeń - montujemy - krok po kroku
Czy na zielonych wtyczkach po podpięciu wszystkiego powinno być napięcie na którymś z pinów?
Moje autko : 156,6KM i 361,9Nm
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Hej, będę zabierał się za podłączenie grzania foteli. Zakupiłem kompletną ori wiązkę, jednak kilka kabli jest uciętych. Czy ucięte kable są potrzebne do poprawnego grzania?
Zapraszam na mój kanał Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNuJ25 ... cWH_n8QIjQ
- Vwolf86
- Ma gadane
- Auto: Golf IV 1.9 TDI alh 3D 2002r.
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
Te kable są złączone z inną wiązką, która jest nie potrzebna. Czarno/niebieski- plus po zaplonie, brązowy- Masa, siwo/niebieski- podswietlenie klawiszy, czerwony - plus stały dodac bezpiecznik 15A.
Golf 4 1.9tdi ALH 2002r
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Dzięki za pomoc, ale już sam ogarnąłem dawno temu. Jedynie z tego co pamiętam to od samego początku fotele idealnie grzeją jak ustawi się je na 5, ale na 3 to trochę się podgrzeją i nie czuć ich. Nie wiem czy łącznik jest zepsuty czy maty w fotelach już do wymiany.
Zapraszam na mój kanał Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNuJ25 ... cWH_n8QIjQ
Witam serdecznie, podejrzewam że temat jest już martwy ale jednak spróbuję.
W moim golfie nie ma podgrzewanych foteli lecz pod fotelami zarówno kierowcy jak i pasażera są zielone wtyczki, lecz nie mam ani regulatorów ani bezpiecznika 44. w takim razie gdzie są zakończone te wiązki?
W moim golfie nie ma podgrzewanych foteli lecz pod fotelami zarówno kierowcy jak i pasażera są zielone wtyczki, lecz nie mam ani regulatorów ani bezpiecznika 44. w takim razie gdzie są zakończone te wiązki?
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Wtyczki które widzisz są zapewne od strony foteli. Co za tym idzie wnioskując to co napisałeś ktoś zmienił fotele na ogrzewane. Czeka Cię dołożenie instalacji po stronie samochodu bo w vw nie ma gratisówwasyll25 pisze: ↑wt sie 27, 2024 19:08Witam serdecznie, podejrzewam że temat jest już martwy ale jednak spróbuję.