Golf mk3 by aw69 - Najmocniejsza Vp37 w Polsce
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Intercooler aw69 ma ode mnie miałem go u siebie zakładać jest ogromny i trzeba ostro pociąć belke przynajmniej ten 700 230 65 takich gabarytów i jest naprawdę wielki ja zrezygnowałem z niego i założę troszkę mniejszy 700 180 65 myślę że spokojnie wystarczy. Wykonanie ogólnie jest niezłe, wszystko wygląda schludnie i dość ładnie więc powinno być ok zobaczymy jak będzie sie latem sprawował w upały...
jak idą przygotowania do nowego sezonu ćwiartkowego ?
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
no wiec fmic jest naprawde duzy wykonanie jak najbardziej ok jedynie jego waga jest duza (gruboscienny rdzen aluminium) orurowanie poszlo to samo bez jakichkolwiek przerobek wsyztskie laczenia elastyczne sa w tych samych miejscach nie bylo ptrzeby nic przespawywac jedynie belka poszla o wieeele mocniej do wyciecia do tego zderzak vento chociaz w sumie nie bylo takiej potrzeby i na zderzaku od golfa bym spokojnie zamknął przod, Odczucia z jazdy jak najbardziej pozytywne ale konkrety wyjda w cieple dni, jakies fotki tam mam ale tez z tel. w domu postaram sie je wkleic
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
ja tak nie myślęKenaj pisze:ja to się zastanawiałem właściwie po co mi ona, jak przypindziele to i tak zgine
fakt że też swoją belke stuningowałem ale myślę że jakoś nie osłabiłem jej, w sumie jakieś zadanie usztywniające spełnia
tak wygląda to u mnie:
http://img72.imageshack.us/img72/4678/orurowaniewt2.jpg
myslałem też o zderzaku od VENTO - zawsze to 4 cm więcej ale moj grubasek FMIC (10 cm grubości) nawet spod niego bedzie wystawał