[ Golf GT Special 2.0 16V ]
Moderator: G0 Karcio
Rafit rzezbil z mocowaniami bo nie pasowaly od eu. Tak samo Micab mial rzezbic,ale chyba nie bedize tego robil... Pokaz foto tylu? Jaki stan lakieru? Gdzie wyrwales te zderzaki? Kurde takie by mi sie przydaly i bym mial komplet USA
Ostatnio zmieniony śr sie 15, 2007 19:12 przez stasiu14, łącznie zmieniany 1 raz.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
SToRM, ciekawi mnie czy to nie popsuje uroku autka (te blendy i kierunki) ale zawsze bedzie mozna zaspawac jakby bylo brzydko
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
baadjtom pisze:prąd na obrysówki z postojów weźmiesz?
FaKt - ale to norma.. Wszyscy w europie chca "ameryke", a ameryce chca "europe". Poki co, nie za wiele tego jest - ale jak mowie - przod ciezko odroznic od europejskiego zderzaka - tyl - hmmm - sam osobiscie jestem do niego nieprzekonany.. BTW, biale obrysy mozna dostac, ale nie wiedziec czemu z jakas wsia mi sie kojazaGoofi pisze:Jakas US mania sie szerzy
Ostatnio zmieniony śr sie 15, 2007 19:58 przez SToRM, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam całe bedziesz malował zderzaki czy góra bedzie czarna? jak czarna to jak chcesz to zrobić czarny mat czy . . . ? w/g mnie to górna czesc musi byc czarna bedzie pasowala do nadkoli itp szkoda tylko ze ta czesc górna nie bedzie taka chropowata jak w orginalnym derzaku ogólnie pomysł jest ciekawy Pozdrawiam
www.cultstyle.pl