GT TDI 96' AFN+ by Masakra //// SPRZEDAM \\\\
Moderator: G0 Karcio
Witam,slyszalem o twoim aucie pare ciekawych rzeczy,ale musialem sie sam przekonac jak to wszystko wyglada i powiem ci ze bajera ,taki wynik w mk3 to juz naprawde wyczyn,powodzonka w dalszym poszukiwaniu mocy,pozdrawiam
PS.widzialem ze heble z audi chcesz zapodac(nie wiem czy jeszcze aktualne)ale powiem ci ze gadalem z kolesiem co jest maniakiem na punkcie hamulcow ,i widzialem u niego takie zaciski ,po krotkiej rozmowie dowiedzialem sie ze bez ABS(ty tez nie posiadasz jak widzialem)bedzie strasznie trudno nad tym zapanowac ,co depniecie to deba bedziesz stawal,ale to tylko tak na marginesie ,za to ma u siebie zalozone 312mm komplet(jeden tloczek) ,tylko sie nie chce przyznac od czego no i z ABS daja rade ,pozdrawiam
PS.widzialem ze heble z audi chcesz zapodac(nie wiem czy jeszcze aktualne)ale powiem ci ze gadalem z kolesiem co jest maniakiem na punkcie hamulcow ,i widzialem u niego takie zaciski ,po krotkiej rozmowie dowiedzialem sie ze bez ABS(ty tez nie posiadasz jak widzialem)bedzie strasznie trudno nad tym zapanowac ,co depniecie to deba bedziesz stawal,ale to tylko tak na marginesie ,za to ma u siebie zalozone 312mm komplet(jeden tloczek) ,tylko sie nie chce przyznac od czego no i z ABS daja rade ,pozdrawiam
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Pogadaj z Fido 312 i zaciski brembo w corradomanek271 pisze:Witam,slyszalem o twoim aucie pare ciekawych rzeczy,ale musialem sie sam przekonac jak to wszystko wyglada i powiem ci ze bajera ,taki wynik w mk3 to juz naprawde wyczyn,powodzonka w dalszym poszukiwaniu mocy,pozdrawiam
Ten moj koles ma w mk3 ,ale tam jest ABS, u FIDO tez pewnie na ABS-ie,ale jak to bedzie dzialac bez sorki za OTPogadaj z Fido 312 i zaciski brembo w corrado
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 10:54 przez manek271, łącznie zmieniany 1 raz.
no hebelkow nie zalozylem.... bo dojezdzam te co mam. Mocne skubane są, na klockach juz zrobilem 28 tys i jeszcze sa
narazie z modów zawitaly in pro z kierunkami, bedzie gladki zderzak... i dam foty
ostatnio mi sie posypaly tulejki w wahaczach :/ po 10 tys km !!! gdybym wiedzial to by byly poliuretany... a tak zalozylem lemfurdery (takie jak wczesniej :/ )
jeszcze jakas gleba i te hebelki ..... ale to juz nie w tym roku
taaaa... typ cofal i mnie zawadzilkostia pisze:No Krzysiu miał "dzwona" na spocie
narazie z modów zawitaly in pro z kierunkami, bedzie gladki zderzak... i dam foty
ostatnio mi sie posypaly tulejki w wahaczach :/ po 10 tys km !!! gdybym wiedzial to by byly poliuretany... a tak zalozylem lemfurdery (takie jak wczesniej :/ )
jeszcze jakas gleba i te hebelki ..... ale to juz nie w tym roku
przeczytałem cały temat i jedno co można w tym temacie napisać to tylko Masakra... gofer pięknie się zbiera...
moje dwa maleństwa :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2136155#2136155 - MK IV TDI 183PS/400NM 4motion
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=330672 - MK II 1.3NZ -> 2.0 16V ABF /WSZA/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2136155#2136155 - MK IV TDI 183PS/400NM 4motion
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=330672 - MK II 1.3NZ -> 2.0 16V ABF /WSZA/
i jak seryjna pompa wydala ? nie obniżył się pedał ?masakra pisze:hebel S2 - 2 tłoczki jestem bardzo zadowolony z efektu, kolosalna roznica w hamowaniu
no zawias to podstawa, nie mów że do tej pory seryjnym tapczanem jeździłeśmasakra pisze:next stage - jakis zawiasik ( lezy i czeka )
modź, nawet Ci ją dostarczę do Łodzimasakra pisze:cowboy z tą 11stką to pomyśle jeszcze... trzeba bedzie cos pomodzić bo mocy brak