Dokładnie takcowboy pisze:tam juz w większości aut jest odcinka - i spalanie grubo powyżej 10L / 100km przy takim upalaniu

Moderator: G0 Karcio
zgadza sie 6,8 jest realne...djtom pisze:kolega sie przyjrzy dobrze i zwróci honor za podejrzewanie kłamstw
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
dokładnie takie podejście wydaje się jedynym słusznymmając 2 auta to jedna szybka turbobenzyna na weekendowe upalanie, a na codzień szybki turbodiesel
identyczne spalanie mam u siebiecowboy pisze:na baku przeważnie 900km do rezerwy i akurat diesel przy takiej dość dynamicznej jeździe nie spali wiecej
Dokladnie tak, TDi stworzone jest do takich manewrow moim zdaniem.... nie ma problemu z wyprzedzaniem jadac na 5 biegu 110-120 na godzine... udzywasz gazu i jedzieszcowboy pisze:po przesiadce z mojego TDI, u mnie nie musze sie zastanwiać że skoczy mi spalanie, tylko jak potrzeba to ogień i wyprzedzam kolumne TIRów
i moj i moj i moj :green_fuck:cowboy pisze:wiekszość AFNów ma takie spalanie jak ja: grześko, homsky itd
a dla mnie jest ekonomiczniejszy bo na stacje nie mam potrzeby zajezdzac :green_fuck: no chyba zeby umyc lampy przednie i kupic Tigera :green_fuck:Kenaj pisze:Póki co dizel jest dla mnie ekonomiczniejszy bo mam zlotą karte na orlenie
A ja się mogę pochwalić że jak jechałem nad morze trasa 720km to poziom paliwa zszedł do połowy zbiornika a MFA pokazywało 2,9 litra.dawid018 pisze:a mi afn przy prędkości 90km/h na 120kilometrów spalił 3,1 litra
:green_fuck: Nie niedowiarek tylko dziwi mnie ze moj pali tyle i nie ma kopa a innych maja buta juz w miare i pala podobnie, albo i mniej. Ja osobiscie w trasie to sie moge wypowiedziec ze gazu jak lecialem spalil mi 160-200km/h 10L i ani grama wiecej. W miescie przy dynamicznej jezdzie 13 pochlania. Ale na MFA 33,1 - 33,3Tak znajdzie się jakiś niedowiarek
Cos w tym jestKenaj pisze:Maciek23, miałem kiedyś RP, po nim powiedziałem sobie że nigdy więcej silnika z małą moca, bo spalanie jest porównywalne do silnika 4 cylindrowego jak np abf lub nowe turbodoładowane. Ja jadąc śliwką spokojnie mam takie osiągi jak 1.8 PB butowany do dna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości