Wykryto adblocka.: Forum wyświetla subtelne reklamy, prosimy o rozważnie wyłączenia ich blokowania i dopisania nas do listy wyjątków.
Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
prozak
- Użytkownik

-
Kontakt:
k2
sprawny tlumik srodkowy + szczelny uklad a na koncowy mugen

ladnie wyglada cichy i mruczy

kto hamuje ten przegrywa
-
k2
- Nowicjusz

prozak pisze:k2
sprawny tlumik srodkowy + szczelny uklad a na koncowy mugen

ladnie wyglada cichy i mruczy

mozesz jakis namiar dac na sklep/dystrybutora.
Duzo to glsniejsze jest od zwyklego tłumika, ktory nie jest zly ale wiesniecko wyglada w moim GT.
-
azizi
- Gadatliwa bestia

-
Kontakt:
no no namiar albo link jakiś najlepiej żeby można było polukać sobie

k2 dużo osób szuka własnie takiego rozwiązania, ja także

Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
-
k2
- Nowicjusz

azizi pisze:no no namiar albo link jakiś najlepiej żeby można było polukać sobie

k2 dużo osób szuka własnie takiego rozwiązania, ja także

najtanszym rozwiazamien jest kupienie chromowanej koncówki... ale to wiocha....
zapodajcie jakims linkiem do tych mugen-ów
-
azizi
- Gadatliwa bestia

-
Kontakt:
no ja właśnie wole też wydeszek ładny i błyszczący z kwasuweczki, a końcówka to nie wiocha ale ostateczność, lepsza jest niż oryginał

Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
-
blaade
- Mały gagatek

-
Kontakt:
azizi pisze:no ja właśnie wole też wydeszek ładny i błyszczący z kwasuweczki, a końcówka to nie wiocha ale ostateczność, lepsza jest niż oryginał

Jakbyś mi ten tekst z ust wyjął
Tak więc Panie Prozak po tylu radach mamy nadzieję, że dasz nam link na jakiegoś dobrego Mugena
p.s. A może ten?
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7969814969#photo
Pozdro!
prozak
- Użytkownik

-
Kontakt:
pan to sobie mow do obcego dziadka na ulicy
twoj link to wlasnie ala mugen taki jak zakupilem i to wlasnie od anzysa chyba ze od niego strumionke bralem

nie pamietam
btw pamietajcie ze ebay nie jest ubezpieczony a allegro tak i zwraca kwoty do eee 200 lub 300 zl
kto hamuje ten przegrywa
-
Browix
- Mały gagatek

kurcze ostnio kumpel mnie zgarbil bo stwierdzil ze ten ala mugen od KN zalega mu na polce bo strasznie chalasuje , moge go sobie wziasc zeby potestowac , jak mi sie spodoba to za pol ceny go mam ( w sumie to info wmiare dobre bo mam tłumik do testów co oczywiscie opisze jak rore mi przysla ) martwi mnie tylko jego opinia ze jest strasznie ryczacy. jestem dobrej mysli bo mial go w jakims fordzie a jak wiadomo " ford kupa wort " zobaczymy jak bedzie . sprawa jest o tyle skomplikowana ze planuje wyrzucic srodkowy .
-
azizi
- Gadatliwa bestia

-
Kontakt:
prozak pisze:pan to sobie mow do obcego dziadka na ulicy
twoj link to wlasnie ala mugen taki jak zakupilem i to wlasnie od anzysa chyba ze od niego strumionke bralem

nie pamietam
btw pamietajcie ze ebay nie jest ubezpieczony a allegro tak i zwraca kwoty do eee 200 lub 300 zl
hmm nie wiedziałem że ebay.pl nie jest ubezpieczony, btw mam już tam konto od jakiegoś czasu i troche punkcików, nawet nie wiedziałem że przenoszą wcześniej już zarejestrowanych, szkoda że danych kontaktowych zmienić nie można jak na razie
blaade, wydeszek fajny i własnie coś takiego mnie też interesuje, podczepić ładnie pod sam zderzaczek i bedzie wyglądać jak ta lala

-
prozak
- Użytkownik

-
Kontakt:
browix jesli to orginal KM ala mugen to napewno nie jest ryczacy no chyba ze gosciu ma pelen przelot i wysoka pojemnosc lub warstwa wygluszajaca w tlumiku nie jest w najlepszym stanie
jesli mozesz go sobie potestowac to proponuje najpierw go zalozyc samego na standard uklad a dopiero potem wywalic srodek wtedy zobaczysz jaka roznica i zdecydujesz co zrobic dalej
kto hamuje ten przegrywa
-
azizi
- Gadatliwa bestia

-
Kontakt:
no i dasz nam jak to chodzi czy głośno czy nie

-
k2
- Nowicjusz

azizi pisze:no i dasz nam jak to chodzi czy głośno czy nie

jak bedze dłosno to zorbie sobie koncówke samoa ale porzadnie a nie tak zeby srodkowa rurke bylo widac.
Czekam na relacje jak to bedze chodzilo
btw co o tym uwazacie?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48970233
-
blaade
- Mały gagatek

-
Kontakt:
prozak pisze:pan to sobie mow do obcego dziadka na ulicy

prozak pisze:twoj link to wlasnie ala mugen taki jak zakupilem i to wlasnie od anzysa chyba ze od niego strumionke bralem

nie pamietam
Heh a więc znalazłem to cudo co nie dość że super wygląda to jeszcze nie za głośno mruczy
prozak pisze:btw pamietajcie ze ebay nie jest ubezpieczony a allegro tak i zwraca kwoty do eee 200 lub 300 zl
A oto i link na allegro
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48700668
azizi pisze:blaade, wydeszek fajny i własnie coś takiego mnie też interesuje, podczepić ładnie pod sam zderzaczek i bedzie wyglądać jak ta lala
No więc azizi kto pierwszy montuje to cudo w swoim Goferku

-
blaade
- Mały gagatek

-
Kontakt:
A powiedzcie mi jeszcze jaka powinna być średnica rur w układzie wydechowym przy moim silniku 1.3 benzyna? Bo zamierzam wymienić w sumie cały układ a nie wiem czy te rury które teraz mam mają poprawną średnicę (mają ok. 42mm). I czy ta średnica różni się w stosunku do silnika 1.8 bo w ciągu roku będę wstawiał taki silnik i pytanie brzmi czy będę musiał znowu zmieniać rurki
Pozdro!