widziałem na allegro takie znaczkigrzana997 pisze:yyyyyyyyy. nie moge mowic bo szczeka lezy na podlodze....
skad taki znaczek?
[MK2] cult by k3fir 16v
Moderator: G0 Karcio
- straznik_tartaku
- Mały gagatek
- Kontakt:
w poniedzialek zajade zapytac sie.TAZ pisze:Fakt fakterm do znaczka i chromów w zderzakach fela po polerce by pasowała.
wczoraj do warsztatu zajechal jakis znajomy wojaszka mercem sl i tak chodzi oglada golfa i mowi ze ma takie same kola tylko 15 do sprzedania swiezo po po polerce za ok 300 ojro tylko ze one w niemczech jeszcze sa. Mowi ze mial calego golfa rally front, klatka alu ale tylko kola mu zostaly. Ja zostaje jednak przy 14
Raczej chodzi tu o felgi czternastki, dość szerokie i niskie opony. Efektem tego jest jeszcze niższe auto. A tak na boku to kup dezenty szerokie na 7 cali z ET 35 i będzie miodzio. Załuż do nich opony 185/60 i też będzie to fajnie wyglądać.tauka pisze:najsensowniejszy rozmiar przy sztywnym zawieszeniu na polskich drogach. A ja już rok na stalówkach jeżdżę bo nie mogę znaleść żadnych sensownych felg w 14 Wszystko co mi się podoba to 14k3fir pisze:Ja zostaje jednak przy 14