Te tylne zarowki w kierunkowskazach jak swieca, na niebiesko, to tak wolno

srebrne by wygladaly duzo lepiej

Moderator: G0 Karcio
Tylko ten ich kolor mi tu nie pasuje, mimo ze auto niebieskie, lepsze by byly srebrne, wg. mnie o to chodzi by ich nie bylo widac.Fox_00 pisze:na pomarańczowo świecąGoofi pisze:Te tylne zarowki w kierunkowskazach jak swieca, na niebiesko, to tak wolno![]()
- żarówki dedykowane są właśnie do klarów :0
Na allegro nie ma problemu ze znalezieniem, sam takie kupilem u tego goscia i polecamFox_00 pisze:narazie muszę jej poszukać w sklepachwilk pisze:koniecznie załóż srebrnąbo innych w domu narazie nie mam :/
w sumie nie wypada o cenach, no ale - 185bartvw pisze:Super klary, takie jak moje. Ile dałeś ?
raczej dużą ilością lakieruDawca_Nerek pisze:Decha wygląda jakbyś ją już poczęstował dużą ilością plaku
trochę wybrakły, ale czarny lakierek powinien to naprawić na jakiś rok :]Dawca_Nerek pisze:Plastiki czarne juz tak wyblakają czy to prześwietlenie zdjęcia?
ale airbag jest bardziej przydatny niż taka kierownicaDawca_Nerek pisze:Szkoda że mam airbaga
po malowaniu wygląda jak nowa i tak pozostaje przez jakiś rokGoofi pisze:Malowanie dechy... jakos mi sie to nie widzi, wole oryginalnie odnoniona dostepnymi srodkami i to bardziej w mat niz pomysk, ew. lekki polysk swierzosci
wnętrze wole orginalne.. według mnie nie pasuje "okrągła" deska do "kanciastego" wnętrze autka.jak juz bym tak auto robil to wsadzil bym deche od mk4 i zegary
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości