MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
hehe zainteresowanie jest jak cena by byla mniejsza... dus ich o wykres bo to dziwne i dziwi mnie "dwie mapy paliwa" przeciez to glupota... robi sie jedna do np 1 bar a ile dmuchnie turbo to juz ryba.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
był na allegro owszem, i juz byl prawie sprzedany ale gosciu mieszka w niemczesch rodzine mial w polsce chcial go kupic dla syna na 18-stke i zabrac go do Niemiec... ale nie sprzedalem bo dawal mi od reki 16500tys, i oprocze tego zaintersownie bylo dosc spore ale dawali 14 - 15 tys a taka cene to niech sobie wsadza gleboko ... wiec nie sprzedalem...
UWAGA! PISAŁEM JUZ CHYBA Z 5 RAZY WYKRESU NIEMA BO JESZCZE NIE BYL HAMOWANY BO SPADAJA OPASKI I ZLACZKI, BYLY 3 PROBY I ZA KAZDYM RAZEM OPASKA JAKAS SPADAŁA, UDA MI SIE POSPAWAC DO KONCA TYGODNIA TO JADE NA STROJENIE I HAMOWNIA... Dzisiaj bylem , rozmawialem z Bartkiem i samochod jeszcze niejest wystrojony, tzn jest tylko zrobiony zebym mogl nim troche pojezdzic i zrobic dolot bo ucieka doladowanie opaskami i spadaja... Jest podlany wieksza dawka paliwa zeby nic sie nie stalo i mogl bym nim jezdzic bez problemu... wstepnie jestem umowiony na przyszly tydzien na strojenie jak tylko ogarne dolot...
evolution... zle zrozumiales, mapa jest jedna ale taka ze moge jezdzic na 0.4 a jak bede chcial sobie pokrecic boosta na 0,8 to tez bedzie przygotowana na to...a narazi jezdzi bo jezdzi jako tako, ale to nie jezdzi! dopiero bedzie jezdzil ale w przyszlym tyg
UWAGA! PISAŁEM JUZ CHYBA Z 5 RAZY WYKRESU NIEMA BO JESZCZE NIE BYL HAMOWANY BO SPADAJA OPASKI I ZLACZKI, BYLY 3 PROBY I ZA KAZDYM RAZEM OPASKA JAKAS SPADAŁA, UDA MI SIE POSPAWAC DO KONCA TYGODNIA TO JADE NA STROJENIE I HAMOWNIA... Dzisiaj bylem , rozmawialem z Bartkiem i samochod jeszcze niejest wystrojony, tzn jest tylko zrobiony zebym mogl nim troche pojezdzic i zrobic dolot bo ucieka doladowanie opaskami i spadaja... Jest podlany wieksza dawka paliwa zeby nic sie nie stalo i mogl bym nim jezdzic bez problemu... wstepnie jestem umowiony na przyszly tydzien na strojenie jak tylko ogarne dolot...
evolution... zle zrozumiales, mapa jest jedna ale taka ze moge jezdzic na 0.4 a jak bede chcial sobie pokrecic boosta na 0,8 to tez bedzie przygotowana na to...a narazi jezdzi bo jezdzi jako tako, ale to nie jezdzi! dopiero bedzie jezdzil ale w przyszlym tyg
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 18:27 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
obadamy
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
:green_fuck: , a co do wykresow to niewiem czemu nie dostales, dostaliscie, jak robilismy program w bylym mk4 1,8T to powiedialem ze chce wykres i bez problemu podszedl i wydrukowal, tak samo bylo z kolega jak chipowal swoja bmw 3,0 D to tez niebylo problemu z wykresem takze niewiem, ja jak narazie nie narzekam dzisiaj przyjechalem powiedzialem co mi przeszkadza wjechalem na warsztat poczekalem 40 min wyjechalem i jest juz tak jak chcialem...