Pomiedzy listwa a kratka dobrze by wygladala..
 A front wyglada niesamowicie

Moderator: G0 Karcio

truckman pisze:W tym jest z przodu jak sobie normalnie latam i nie chce mi się tłumaczyć, aczkolwiek planuję założyć coś mniejszego na przód, podczas przypału efekt ten sam( tak jakby tablicy nie było) ale zawsze można się wybronić.
 A jak masz podróbe to już kupa. Mogą cię wciągnąć nawet za podrabianie tablic i wtedy już nic nie masz do powiedzenia. Miałem taką malutką jak włoską to 2 dni z nią jeździłem
  A jak masz podróbe to już kupa. Mogą cię wciągnąć nawet za podrabianie tablic i wtedy już nic nie masz do powiedzenia. Miałem taką malutką jak włoską to 2 dni z nią jeździłem 

nawet zakreślaczem zaznaczyłem
 nawet zakreślaczem zaznaczyłem 

ale generalnie masz 15 minut na usunięcie usterki więc możesz przykręcić w razie kontroli co ja czyniłem czasem
 ale generalnie masz 15 minut na usunięcie usterki więc możesz przykręcić w razie kontroli co ja czyniłem czasem  niektórzy puszczali normalnie jak już się nagadali o nieprawidłowościach takiego wożenia tablicy i że na zloty mogę sobie zdejmować ale żebym po ulicach jeździł z założoną
 niektórzy puszczali normalnie jak już się nagadali o nieprawidłowościach takiego wożenia tablicy i że na zloty mogę sobie zdejmować ale żebym po ulicach jeździł z założoną 
 ale w dużym mieście jest luźna guma
 ale w dużym mieście jest luźna guma 
 ) czyli może być to ramka na wkręty, jakiś kątownik, cokolwiek, ale już miejsce dla tablicy z elementem montazowym( który jest ujęty jako miejsce w przytoczonym przez ciebie przepisie) jest w miarę dokładnie opisane, ba nie może być za przeszkodą którą jest szyba i tego nie podważysz. Jak słońce świeci jest nieczytelnie.
) czyli może być to ramka na wkręty, jakiś kątownik, cokolwiek, ale już miejsce dla tablicy z elementem montazowym( który jest ujęty jako miejsce w przytoczonym przez ciebie przepisie) jest w miarę dokładnie opisane, ba nie może być za przeszkodą którą jest szyba i tego nie podważysz. Jak słońce świeci jest nieczytelnie.

.
 .
o to w krakowie nietrudnotruckman pisze:Taaa jak któryś raz ci sami dopadną i skojarzą to przerąbane .
 mnie w tydzien dupneli 2 razy ci sami
 mnie w tydzien dupneli 2 razy ci sami  hehe
 hehe

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości