tylko to bedzie wsadzone w dolna czesc, czy bedzie sobie swobodnie wisiec??
Moderator: G0 Karcio
Miało by wisieć na górnej części ale chyba sobie to odpuszczę i wsadzę wkładkę rozwiercając od dołu puszkęWłochaty pisze:ylko to bedzie wsadzone w dolna czesc, czy bedzie sobie swobodnie wisiec??
Puszka , czyli oryginalna obudowa filtra powietrza , otwierasz ją i wymieniasz wkładkęelpiotrek pisze:a mozna wlozyc wkladke bez rozkrecania puszki? czy z wieksza dziura bedzie lepiej?...
czyli u mnie jedynie co moge zrobic to dac wkladke bo i tak nie zmienie zbytnio dziwku silnika...Dj Darecki pisze:Puszka , czyli oryginalna obudowa filtra powietrza , otwierasz ją i wymieniasz wkładkęelpiotrek pisze:a mozna wlozyc wkladke bez rozkrecania puszki? czy z wieksza dziura bedzie lepiej?...
Większa dziura zwiększy dopływ powietrza ale najważniejsze w VR6 wzmocni kultowy dźwięk tego silnika![]()
PozdraVWiam
juz chyba blizej niz dalej:)Dj Darecki pisze:Prace trwają ........
dopiero z 20 -30 %elpiotrek pisze:Dj Darecki napisał/a:
Prace trwają ........
juz chyba blizej niz dalej:)
Aparat sprzedany dla kolegi z Forumelpiotrek pisze:masz dobry aparat, wez zrob normalne zdjecia:)
miałelpiotrek pisze:masz dobry aparat, wez zrob normalne zdjecia:)
prawdaDj Darecki pisze: Aparat sprzedany dla kolegi z Forum, szukam nowego ......
Jestem wierny Canonowielpiotrek pisze:polecam nikona d80, ja mam taki jest na prawde niesamowity, w zupelnosci wystarcza:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości