[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
no grubo, grubo fela i ET robi wrażenie
regulamin odnośnie wielkości obrazka w podpisie
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
Ładna IV-czka i widzę cały czas do przodu oby tak dalej
furka dzis oblookana i jak zawsze polecialy pochwaly felga pieknie lezy a srodeczek to wisienka na torcie pozdro !!
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Truckman przeciez wiesz, ze lubie takie "zestawienia" - Odpukac! Nigdy wiecej podobnych przygod jak dawne z drzewem.truckman pisze:drzewo czy samochód
Dzieki! ET faktycznie nie takie straszne jak je maluja! Ostatnio nawet przeszedl normalnie przeglad na tym kole Mialem przekladac kola i robic na zimowkach, ale zapomnialem drugiego kompletu srob i na ryzykanta pojechalem na aktualnym setupie. Udalo sie!oli26 pisze:no grubo, grubo fela i ET robi wrażenie
Dzieki bardzo! Planow jest jeszcze co nie miara, takze to nie koniec. Najgorsze jest to, ze teraz zostaly juz "nie przelewki" i bedzie trzeba poczekac.Bodzio22 pisze:Ładna IV-czka i widzę cały czas do przodu oby tak dalej
Dzieki wielkie! Ja juz nie bede wspominal o Twoim bo wpadne w kompleksy Milo bylo zobaczyc "niebieskiego" w pelnej okrasie! Na pamiatke dla potomnych:mosiek pisze:furka dzis oblookana i jak zawsze polecialy pochwaly felga pieknie lezy a srodeczek to wisienka na torcie pozdro !!
- Mateusz_mk
- ...
Bardzo bardzo ładny egzemplarzyk... podobują się mnie te kółeczka...
"...Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód..."[/color]
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki Mateusz_mk! Co do kol to czeka je jeszcze porzadne SPA i moze zmiana koloru, ale to po sezonie.
Dzisiaj dzieki uprzejmosci sasiada truckmana autko wyszykowane i czysciutkie schowalem w garazu podziemnym, gdzie czeka sobie spokojnie na Cultstyle
Tak patrzac na to zdjecie, stwierdzilem tez, ze czas najwyzszy zabrac sie za lampy przednie! Folia poleci out, a zamiast tego pomaluje ramki w czern na wzor oryginalow z 25Jahre. Najbardziej martwi mnie etap bicia kloszy i szukania nowych, ale mam nadzieje, ze jakos sie uda.
Dla uprzedzenia pytan, kiedys docelowo bedzie xenon w ten sam desen, ale narazie osamotniona 1szt. lezy sobie i czeka na kolezanke do pary
Dzisiaj dzieki uprzejmosci sasiada truckmana autko wyszykowane i czysciutkie schowalem w garazu podziemnym, gdzie czeka sobie spokojnie na Cultstyle
Tak patrzac na to zdjecie, stwierdzilem tez, ze czas najwyzszy zabrac sie za lampy przednie! Folia poleci out, a zamiast tego pomaluje ramki w czern na wzor oryginalow z 25Jahre. Najbardziej martwi mnie etap bicia kloszy i szukania nowych, ale mam nadzieje, ze jakos sie uda.
Dla uprzedzenia pytan, kiedys docelowo bedzie xenon w ten sam desen, ale narazie osamotniona 1szt. lezy sobie i czeka na kolezanke do pary
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Panie kierowco, ja sie pytam dlaczego nie ma rejestracji ?
Ja ostatnio polubilem wożenie tablicy pod siedzeniem, za szybą tak jakoś średnio wygladała hhmm ciekawe jak dlugo pojeżdże. Juz 4 dni sie udalo
Ja ostatnio polubilem wożenie tablicy pod siedzeniem, za szybą tak jakoś średnio wygladała hhmm ciekawe jak dlugo pojeżdże. Juz 4 dni sie udalo
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
szybko sie obudziles ze za szyba to lipa jest.a sagano na codzien blache ma, ale auto na zlot jedzie.
tej tjuner, kojarzysz 1:34?
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
z tylnymi też wypadałoby coś zrobićsagano88 pisze:czas najwyzszy zabrac sie za lampy przednie!
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
showtime ostatnio (czyli praktycznie odkad latam w tym sezonie) blache zakladam sporadycznie. W wiekszosci latam bez i "odpukac" jest spokoj
truckman ty mi nie przypominaj... Do dzis mam to przed oczami w zwolnionym tempie
logo1024 US-ow jakos nie widze w nim... Jest EURO w EURO i tak zostanie Wiem, ze jedna lampe mam delikatnie peknieta w jednym miejscu, ale jak bym nie powiedzial nikt by nie zauwazyl Z reszta jeszcze duzo mankamentow trzeba przy nim zrobic
Z nowosci (juz nie pierwszej swiezosci) ukazal sie delikatny artykol w gazecie GT
Szkoda, ze z tylko jednym zdjeciem, ale do reszty niestety nie posiadalem praw autorskich. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys bedzie okazja na cos lepszego
Znalazlem tez kilka fot z Cultstyle 2012
Pozdro dla wszystkich nowo poznanych! Dla tych, z ktorymi udalo mi sie wymienic dluzsze zdanie, dla tych ktorzy urzyczali mi "magicznego pisaka" na moje nieszczesne rysy, jak i dla tych z ktorymi nie udalo sie zagadac Dzieki za wszelkie rady i nowe pomysly! Za wspolne foty, jak i dla fotografow za checi i celowanie w mojego srebrzaka
Pozdro!
truckman ty mi nie przypominaj... Do dzis mam to przed oczami w zwolnionym tempie
logo1024 US-ow jakos nie widze w nim... Jest EURO w EURO i tak zostanie Wiem, ze jedna lampe mam delikatnie peknieta w jednym miejscu, ale jak bym nie powiedzial nikt by nie zauwazyl Z reszta jeszcze duzo mankamentow trzeba przy nim zrobic
Z nowosci (juz nie pierwszej swiezosci) ukazal sie delikatny artykol w gazecie GT
Szkoda, ze z tylko jednym zdjeciem, ale do reszty niestety nie posiadalem praw autorskich. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys bedzie okazja na cos lepszego
Znalazlem tez kilka fot z Cultstyle 2012
Pozdro dla wszystkich nowo poznanych! Dla tych, z ktorymi udalo mi sie wymienic dluzsze zdanie, dla tych ktorzy urzyczali mi "magicznego pisaka" na moje nieszczesne rysy, jak i dla tych z ktorymi nie udalo sie zagadac Dzieki za wszelkie rady i nowe pomysly! Za wspolne foty, jak i dla fotografow za checi i celowanie w mojego srebrzaka
Pozdro!
pindole sprzedaję to srebrne coś i biorę od stenia taczkę na tuningi...