ja tak mam bo wycieraczka faktycznie z tyłu jest potrzebna !!! Tym bardziej ze mi paski na szybie nie grzeją hehegniochu pisze:kurde ja mam ten sam dylemat.... Chce zrobic klape na polgladko ale u mnuie raczej wycieraczka zostanie.... Bo bardzo sie przydaje....
klapa na półgładko
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niestety mam tylko jedno auto wiec...poza wygladem i trendami musze nim poruszac sie na codzien a ze po 1 mamy kiepskie 'autostrady" duza gleba odpada a po 2 wycieraczka i spryskiwacz tez sie bardzo przydaje bo na naszych drogach syfu pelno..nie to samo co u naszych zachodnich sasiadow....zabieram sie powoli tez za klape i zrobie listwe bez zamka w kolorze ,wycieraczka i spryskiwacz zostaje...
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie wiem jak jezdzisz, ja pol polski zjezdzilem bez wycieraczki i jakos nie mialem najmniejszego problemu ....Kamtar pisze:cała szyba zasyfiona przynajmniej w mk3
jesli ktos nie jest pewny czy bedzie to dobry pomysl to proponuje poprostu zdiac ramie na jakis czas i sie przekonac samemu ... ja tak zrobiliem w starym mk3 ... niestety nie zdazylem zaspawac otworu bo wyjechalem
pozdrawiam ...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: