Gdzie jest wtyczka do komputera Golf III 1,8 silnik ABS

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

RobertP
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: RobertP » czw lut 08, 2007 17:29

grzesiek_33 pisze:witam, do '94roku złacze diagnostyczne jest pomiedzy przycisiek podgrzewania tylnej szyby a włacznikiem klimy (trzeba wyjac dwie zaslepki na lewo od podgrzewania tylnej szybki), pozdr.
to fakt tego nikt nie doczytał że szukane auto jest z 92r. :pub: :bigok:
no i do 94r. nie ma OBD2 tylko OBD1

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)

Sharan - AFN

Finger86
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Finger86 » pt lut 09, 2007 00:56

Mechanik mnie wprowadzil w blad ja mu pokazywalem ta kosc co jest kolo wlacznika ogrzewania tylnej szyby a on powiedzial ze to nie ta kosc bo ona jest zamala, innej u mnie w samochodzie niestety nie ma!! U kumpla z roku 95 jest kosc wlasnie przy zapalniczce za zaslepka specjalna ale ona ma juz szeroka taka jakiej szukal mechanik u mnie za to sa dwie malutkie kosci do ktorych jest przykrecona jakas srubka.

Awatar użytkownika
Misiek_B
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Misiek_B » pt lut 09, 2007 13:10

Finger86 pisze:U kumpla z roku 95 jest kosc wlasnie przy zapalniczce za zaslepka specjalna ale ona ma juz szeroka taka jakiej szukal mechanik u mnie za to sa dwie malutkie kosci do ktorych jest przykrecona jakas srubka.
Bo ty masz obd 1 które było montowane przed 1995 rokiem a twój kumpel ma obd 2.Obd 1 wystepowało zawsze pod zaslepką obok ogrzewania szyby a obd 2 nad zapalniczka.

[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=106888]Mój czerwony Golfik[/url][/size][/b]

Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”