Pozdrawiam
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
huk, czasmi przepływomierz traci dnoMariusznia pisze:A jak się objawia taki strzał? To jakiś huk słychać (mocny?)? Silnik gaśnie, jak wywali tą gumę? etc. Opisz toto troszkę pleaseee.gogi pisze: Strzalow kilka mialem (za duzo gazu, gdy silnik sie dusil)
Wystrzal dosyc glosny w srodku, nie wiem jak na zewnatrz, czasem sie przestraszeMariusznia pisze:A jak się objawia taki strzał? To jakiś huk słychać (mocny?)? Silnik gaśnie, jak wywali tą gumę? etc. Opisz toto troszkę pleaseee.gogi pisze: Strzalow kilka mialem (za duzo gazu, gdy silnik sie dusil)
HeheMariusznia pisze:O żesz...
Takie "strzały", to raczej wątpliwa przyjemność
Nie to raczej nie tak.gogi pisze:Wystrzal dosyc glosny w srodku, nie wiem jak na zewnatrz, czasem sie przestraszeMariusznia pisze:A jak się objawia taki strzał? To jakiś huk słychać (mocny?)? Silnik gaśnie, jak wywali tą gumę? etc. Opisz toto troszkę pleaseee.gogi pisze: Strzalow kilka mialem (za duzo gazu, gdy silnik sie dusil)
ale nie ma tragedii. A silnik gasnie, z tego wzgledu, ze dostaje sie wtedy za duzo powietrza do obiegu. Ale jesli przelaczysz na benzyne to jeszcze to wytrzyma i do momentu az bedziesz mogl poprawic gume to spokojnie mozesz jechac.
Pozdrawiam
Wybuchy nie powstaja podczas jazdy kiedy sie gazuje auto. Moze wystapic wtedy kiedy auto gasnie, dodajemy mu gazu, gwaltownie zbiera sie duzo mieszanki paliwowej, iskra i wybuch.marceliii pisze:a to mi nie grozi,bo raczej obrotkiem poniżej 2500 nie schodze,a przy 60 to raczej na 4 jade,a jak chce przyspieszyć to od razu 3 wbijam a czasami nawet 2,jak pod górke
Mam coś takiego, Instalacja Lovato. Chodzi OK. Niiiiiiigdy nie "kichnął".luki58 pisze:To ja sie podepne. A jak wyglada sprawa instalki LPG w 16V KR. Zamontowana jest I Generacji. Co o tym sadzicie ?
No ale jaki ty masz silnik.zodiak pisze:Mam coś takiego, Instalacja Lovato. Chodzi OK. Niiiiiiigdy nie "kichnął".luki58 pisze:To ja sie podepne. A jak wyglada sprawa instalki LPG w 16V KR. Zamontowana jest I Generacji. Co o tym sadzicie ?
Przy małej prędkości i wysokim biegu auto po prostu kiepsko się zbiera (co zresztą jest logiczne) ale nie strzela jak u coponiektórych na tym forum.
Było pytanie o KR-a i instalkę I generacji to odpowiadampkirylcz pisze:No ale jaki ty masz silnik.zodiak pisze:Mam coś takiego, Instalacja Lovato. Chodzi OK. Niiiiiiigdy nie "kichnął".luki58 pisze:To ja sie podepne. A jak wyglada sprawa instalki LPG w 16V KR. Zamontowana jest I Generacji. Co o tym sadzicie ?
Przy małej prędkości i wysokim biegu auto po prostu kiepsko się zbiera (co zresztą jest logiczne) ale nie strzela jak u coponiektórych na tym forum.
Strzaly pojawiaja sie w instalacjach II generacji montowanych na wielopunktowym wtrysku. Strzelaja tez w monowtrysku.
TYLE ZETRACI MOC TAKA KR. I NIE MA CO MOWIC ZE TAK NIE JEST BO SPRAWDZONE Z FAKTYCZNYCH 140 PS ROBI SIE JAKIES 125 PSsorry za capszodiak pisze:Było pytanie o KR-a i instalkę I generacji to odpowiadampkirylcz pisze:No ale jaki ty masz silnik.zodiak pisze: Mam coś takiego, Instalacja Lovato. Chodzi OK. Niiiiiiigdy nie "kichnął".
Strzaly pojawiaja sie w instalacjach II generacji montowanych na wielopunktowym wtrysku. Strzelaja tez w monowtrysku..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości