Czesc Zapszalzaprzal pisze:da sie jeszcze duzo, wlasciwie nie zaczales nawet dlubania, popytaj aw69, rob555, poszukaj w sieciTominator pisze:Z tego AFN to już nie da się za dużo wycisnąć

Co do AFN to mozna i 200KM ale powiedzmy sobie prawde. Te auta juz swoje wysłuzyły wiec ile takie 200KM pobangla ? 50tys km ?
Mam jednego klienta co ma AFN jak nowke... na serii 124KM i to naprawde czuc. Ale to wyjatek.
Co do swapa na PD 130 to ja mialem taki plan ale w koncu odpuscilem sobie i zrobilem hybryde czyli bebechy od PD a zasilanie od VP

Jestem na etapie pierwszych probnych jazd wiec nie wiem jak to bedzie w praktyce szlo. Ale plany sa na >200KM
Tommi nawet sobie nie wyobrazasz ile to pierdzielenia i kasy taki swap. To tylko w teorii jest proste. Na Twoim miejscu bym zapodal wydajniejsze wtryski i ew. pompe 11 + duzy FMIC i turbo. Koszta beda nizsze.... sam silnik PD 130 to 3tys zl a drugie tyle lekko wlozysz w swapa. Pozatym z tego co pamientam masz jeszcze sporo zapasu na programie. Sprobuj tam wykszesac pare KM.