nasypac piasku....igor002 pisze:a jak sie skręci za mocno:>
zwolni sie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niewiem czy tanio,ale ostatnio mieli tam promocje i dawali 20%upustu,czesto zdarzaja im sie orginały w dobrej cenie,sprawdz sam,ul.Przybyszewskiego(jadac od Piastowskiej Armi krajowej za Statiolem pierwsza w prawo i to jest pierwszy sklep po lewej praktycznie na rogu,czesto tam kupuje ,na ogol maa wszystko a jak nie ma to szybko sie uwijaja)igor002 pisze:ja też sie podłanczam do prożby, gdzie w krakowie tanio kupie dobre i trwałe łożyska na koła, wymienił bym tylne przednie, przednie mi troche przy tak 120-150 buczy z prawej strony a tylne niby nic, ale mają luzy. pozdro.
a nosi nazwe motogama ten sklep? bo słyszłem własnie o nim i sie wybioreazja1980 pisze:Niewiem czy tanio,ale ostatnio mieli tam promocje i dawali 20%upustu,czesto zdarzaja im sie orginały w dobrej cenie,sprawdz sam,ul.Przybyszewskiego(jadac od Piastowskiej Armi krajowej za Statiolem pierwsza w prawo i to jest pierwszy sklep po lewej praktycznie na rogu,czesto tam kupuje ,na ogol maa wszystko a jak nie ma to szybko sie uwijaja)igor002 pisze:ja też sie podłanczam do prożby, gdzie w krakowie tanio kupie dobre i trwałe łożyska na koła, wymienił bym tylne przednie, przednie mi troche przy tak 120-150 buczy z prawej strony a tylne niby nic, ale mają luzy. pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 230 gości