A poto pytam na forum żeby się upewnić .
[mk2] Dziwne problemy z silnikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przy wieździe pod czy z górki może o sobie dawać znać reduktor a raczej jego uszkodzona membrana. Napisz jak starą masz instalkę i jakiej firmy parownik.Mam instalacje drugiej generacji i zazwyczaj problem gaśnięcia podczas jazdy pojawia się na gazie ponieważ jeżdże na gazie ,a przy odpalaniu to na paliwie , tzn zapali na sekunde i gaśnie , a potem nie idzie go odpalić .
Parownik zredukowałem 3 miesiące temu , i dodam ż enie jest to regułą , zdarzyło się dwa razy z tą górką , a tak auto chodzi normalnie i niema większych problemów .
[ Dodano: Pią Paź 13, 2006 18:02 ]
A tak wogóle to czym się różni czujnik spalania stukowego od czujnika halla ?
Bo dziś chciałem kupić nowy w intercarsie , bo nic już nie pomaga , a tu mnie zagieli z takim pytaniem , który chce bo to są dwie różne rzeczy .

Teraz wogóle mi powiedzicie czy te moje objawy są bardzie prawdopodobne na ten halla czy na ten stukowego , i gdzie go wogóle szukac żeby go sprawdzić .

[ Dodano: Pią Paź 13, 2006 18:02 ]
A tak wogóle to czym się różni czujnik spalania stukowego od czujnika halla ?
Bo dziś chciałem kupić nowy w intercarsie , bo nic już nie pomaga , a tu mnie zagieli z takim pytaniem , który chce bo to są dwie różne rzeczy .
Teraz wogóle mi powiedzicie czy te moje objawy są bardzie prawdopodobne na ten halla czy na ten stukowego , i gdzie go wogóle szukac żeby go sprawdzić .
No cóż , na sprzedaż
:(
-
maciekkossa
- Nowicjusz

Tylko gdzie jest ten czujnik spalania stukowego ?

Kurde dziś mi sie zapalił silnik , jeszcze nie wqiem czy to przewód paliwowy mi się zatarł , czy może wtryskiwacz leje , ale z 10 litró pb poleciało mi na silnik i się do tego zapaliło .
Zastanawiam się czy to nie mógł być czasami problem moich objawów .

Kurde dziś mi sie zapalił silnik , jeszcze nie wqiem czy to przewód paliwowy mi się zatarł , czy może wtryskiwacz leje , ale z 10 litró pb poleciało mi na silnik i się do tego zapaliło .
Zastanawiam się czy to nie mógł być czasami problem moich objawów .
No cóż , na sprzedaż