[mkII] Pompa Wody

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
MaSa_Golf
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: MaSa_Golf » pn wrz 18, 2006 22:37

Ja kupilem pompe uzywke, od dziadka (w cz-wie jest taki dziadek co ma auto czesci, i ma czesci dobre i tanie, wielu znajomych u niego kupuje czesci sam pare dupereli u niego kupilem i jeszcze nie slyszalem zeby ktos jakies zle slowo powiedzial na czesc kupiona od "dziadka")

Co do wymiany, to w sobote biore sie za to, wole najpierw sprobowac samemu niz od razu do mechanika, jak mi sie nie uda to dopiero wstawie do mechanika, mam nadzieje ze ksiazka serwisowa + moj ojciec + zestaw podstawowych narzedzi wystarcza :P

[ Dodano: Sob Wrz 23, 2006 11:13 pm ]
A jednak mozna :D dzisiaj udalo mi sie wymienic pompe wody bez sciagania rozrzadu i pompy wody :D trzeba tylko uzbroic sie wieeeeele roznych kluczy 13, oczkowych, plaskich, grzechotek z przedluzkami, oczkowych na przegubie, i kombinowac, kombinowac az w koncu sie uda odkrecic te dwie sruby, ktore mocuja obejme altka i zarazem pompe wody (swoja droga to ciekawe kto tak sprytnie umiescil tam te sruby :/ odkrecic je to jest masakra)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”