ależ to jest normalne, że w tym przypadku nie ma żadnych błędów - przecież sterownik silnika przy usterce przekaźnika 109 nie dostaje zasilania więc jak ma zapisać błądPrezes156 pisze:Co najlepsze jadąc samochodem z podpiętym kompem, samochód zgasł i.... O błędów .
Silnik gaśnie podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Silnik gaśnie podczas jazdy
No ok, ok fajnie że to wiesz Tylko zdziwiło mnie że nie wywaliło jakiegoś błędu przerwy w zasilaniu czy coś .Sztomel pisze:ależ to jest normalne, że w tym przypadku nie ma żadnych błędów - przecież sterownik silnika przy usterce przekaźnika 109 nie dostaje zasilania więc jak ma zapisać błąd
Napisałem to tylko po to żeby ktoś nie myślał że wywali błąd na kompie .
VW Golf MK4 130 PS, Skoda Octavia II FL 1.6 MPI
Ależ wywali błąd ale nie w sterowniku silnika tylko w innych np. w sterowniku ABS-u mówiący o braku jego łączności ze sterownikiem silnikaPrezes156 pisze:Tylko zdziwiło mnie że nie wywaliło jakiegoś błędu przerwy w zasilaniu czy coś .
Napisałem to tylko po to żeby ktoś nie myślał że wywali błąd na kompie .
Napisałem to tylko po to żeby ktoś pomyślał, że wywali błąd tylko trzeba wiedzieć gdzie go wtedy szukać