w-ojciec-h – nie ładuj się w ten syf

Pozdr

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
z jakiej wody ty wnioskujesz kolego ze `` są egzemplarze nienawracalne ``. Moze i niejestem ekspertem w konstruowaniu suba a tego walca kupiłem jak jeszcze byłem totalnym laikiem dopiero potem dowiedziałem się o takich rzeczach jak T-S. Bardziej chodziło mi oto iż w obudowie zamkniętej potrzeba więcej mocy do wukopu tego głośnika a objetość jest relatywnie większa ( chyba ze się myle to mnie poprawcie choc tak wychodzi z obliczeń) niż w obudowiew bass refleks. A z tego co mi wiadomo w autach nima az tyle miejsca. Najlepszym rozwiązaniem była by tzw. odgroda nieskończenia duża w kazdym kierunku w kładzie XY. Nietwierdze ze jestem omnibusem zapewne macie racje co do tego suba ale cóz juz go mam a w sumie to musze to przermyśleć czy faktycznie go nie wsadzić do skrzyni. PozdrowionkaKiler pisze:daruj sobie, już teraz Ci mówię. Są egzemplarze nienawracalne i nie przegadasz. Szkoda nerwów.
Sorki, sorki, nie chciałem Cię urazić. Nie po to jest forum, żeby się pomawiać. Fajnie, że jesteś elastyczny i pozwalasz sobie coś powiedzieć… ale widzisz - jak napiszesz tyle postowo na tym dziale co ja i poczytasz tyle tematów to zobaczysz, że większości ludzi- tubiarzy twardo stoi za ideą sprasowanego kartonu i o skrzyni nie chce słyszeć...DAVID MK3 pisze:z jakiej wody ty wnioskujesz kolego ze `` są egzemplarze nienawracalne ``.Kiler pisze:daruj sobie, już teraz Ci mówię. Są egzemplarze nienawracalne i nie przegadasz. Szkoda nerwów.
Oj spora większośćKiler pisze:że większości ludzi- tubiarzy twardo stoi za ideą sprasowanego kartonu i o skrzyni nie chce słyszeć...
to może podaj więcej szczegółów, bo to tak, jak bym ci powiedział poleć mi samochód czerwony, albo zielony, ale nie żółty, żeby całe miasto go widziałofaceman pisze:Dajcie przykład czegoś co wg. Was zagra. Aktywny lub pasywny z wzmakiem. Interesuje mnie kupno a nie robienie samemu i ja tego będę słuchał a nie pół miasta
faceman pisze:Dj Darecki czym Ty jeździsz? Trójką 1.9 TD? No to masz rarytas! Pamiętaj że auto powinno mieć minimum 150 koni
jeszcze kilka lat temu MK2 to był rarytas a dziś to już syf? no własniefaceman pisze:Jeszcze kilka lat temu tuba to rarytas dziś to już syf?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości