MajóVWka 2015
MajóVWka 2015
Ja wiedziałem ze Lublin nie wytrzyma i zrobi majówke jeszcze nie raz.
Ciasna integracja "rzondzi".
Ciasna integracja "rzondzi".
MajóVWka 2015
Maciek słabo może faktycznie ale nie ma tam możliwości zrobienia parkingu dla zwiedzających a tym bardziej nikt nie będzie nikogo pilnował na ile wjeżdża. W Ułężu była jedna opłata bez względu na czas pobytu na zlocie i nikomu to nie przeszkadzało
krzylo7@wp.pl
Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MajóVWka 2015
To ja moze cos zapytam, czy bedzie 1/4? albo jakas sprawnosciowka?
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- KamilP
- DieseL PoweR
1/4 na pewno nie będzie bo nie ma miejsca. Jak to gdzieś organizatorzy napisali nie będzie wyścigów na ćwiartkę, za to będzie 0.7 przy stole
MajóVWka 2015
Oczywiście sprawnościówki przewidujemy ale 1/4 mili niestety na ośrodku wypoczynkowym nie zrobimy
Frekwencja , na chwilę obecną ponad połowa domków już jest zaklepana.
Ja tylko przypominam, że na miejscu nie ma możliwości opłacenia wjazdu ... obowiązują przedpłaty na konto ( za pobyt na polu namiotowym również).
Frekwencja , na chwilę obecną ponad połowa domków już jest zaklepana.
Ja tylko przypominam, że na miejscu nie ma możliwości opłacenia wjazdu ... obowiązują przedpłaty na konto ( za pobyt na polu namiotowym również).
krzylo7@wp.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
- KamilP
- DieseL PoweR
A jest opcja ze na polu namiotowym nie wystarczy miejsca? Nie chce jeszcze się zapisywać bo to akurat czas prawie sesji, obron itp wiec nie wiem jak u mnie z frekwencja będzie w samochodzie
MajóVWka 2015
z hamownią się zastanawiamy bo może nie być wystarczającej ilości osób chętnych do pomiaró żeby opłaciło jej się przyjechać .... co do miejsca na polu namiotowym myślę , że ok 200 aut powinno wejść ale dokładnie będziemy mierzyć niebawem
krzylo7@wp.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
MajóVWka 2015
jak się nazbiera ze 30 chętnych to i hamownię ściągniemy
krzylo7@wp.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
MajóVWka 2015
niemozna wjezdzac innymi autami jak grupa vag.... ale..
chce przywiezc swojego vaga na lawecie - autolaweta mercedes sprinter - wjade czy nie ?? jak to wyglada cenowo bo to jakby nie było beda 2 auta.
chce przywiezc swojego vaga na lawecie - autolaweta mercedes sprinter - wjade czy nie ?? jak to wyglada cenowo bo to jakby nie było beda 2 auta.
MajóVWka 2015
Jeżeli laweta ma być zaparkowana na terenie ośrodka to według regulaminu , jesteśmy zmuszeni zebrać opłatę za dwa auta a myślę , że lawetę uczestnicy zlotu zrozumieją i nie będą mieć z tego tytułu pretensji. Ew. może znajdziemy jakieś miejsce w pobliżu gdzie postawimy lawetę tak aby jej na ew zdjęciach nie było widać
krzylo7@wp.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl
GSM 516 833 337
www.majovwka.pl