Przebice kabli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przebice kabli
Wisz ze nie wiem. Odebrałem od niego auto Wymienił kable swiece yczyscił przepustnice auto chodzioł normalnie zrobiłem jekies 100km i znów wróciał ten sam problem do 3 tys i koniec
Przebice kabli
viewtopic.php?t=117701" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Przebice kabli
przepraszam nie przepustnice czyscił tylko przepływomierz. a co do przepustnicy to jest brudna. moze tez to byc wina jej?
Re: Przebice kabli
Przeczytałeś temat który dałem ? tam opisane jakie są objawy ... reszta na forum - i google ...thesykacz pisze:przepraszam nie przepustnice czyscił tylko przepływomierz. a co do przepustnicy to jest brudna. moze tez to byc wina jej?
Znajdź kogoś z REGIONALNEGO - obeznanego w diagnozowaniu Vag-iem --- bo ten Twój mechanik to może Żuki naprawiać
Przebice kabli
na to wychodzi ze tak. jutro bede chciał wyczyscic przepustnica. I na to wychodzi ze chyba nowe kable byly nie potzrebne.
Przebice kabli
Masz 14 dni na zwrot towaru jeśli okaże się ,że stare były ok ... z tą przepustnicą baw się jak masz lapka i kabelek do OBD
Przebice kabli
Wyczyściłem przepustnice lecz jej nie adaptowałem bo nie mam kabla. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48a ... 8898e.html" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aef ... 78f33.html" onclick="window.open(this.href);return false; . na filmiku przedstawiam jak sie zachowuje moje auto po dodawaniu gazu na biegu jałowym podczas jazdy jest to samo " onclick="window.open(this.href);return false; . Powiedzcie co mu jest bo juz nie mam pomysłu.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Przebice kabli
Bez porządnej diagnostyki to możemy sobie tutaj w nieskończoność wymieniać części, które mogą być za taki objaw odpowiedzialne.
Miałeś błędy związane ze składem mieszanki, zostały wyeliminowane? Nie wywala już błędu sondy? Przepływomierz jest sprawny?
Tak jak napisał Haki, szukaj kogoś kto Ci zrobi sensowną diagnostykę.
Drobna uwaga odnośnie kabli, Beru to oczywiście sprawdzona firma ale niekoniecznie do tego silnika. Z własnego doświadczenia polecam dwa rozwiązania. Albo ori kable z ASO czerwone (ok. 70zł sztuka) albo firma BREMI (to tej firmy są ori kable), ostatnio nawet pojawiły się na allegro.
Miałeś błędy związane ze składem mieszanki, zostały wyeliminowane? Nie wywala już błędu sondy? Przepływomierz jest sprawny?
Tak jak napisał Haki, szukaj kogoś kto Ci zrobi sensowną diagnostykę.
Drobna uwaga odnośnie kabli, Beru to oczywiście sprawdzona firma ale niekoniecznie do tego silnika. Z własnego doświadczenia polecam dwa rozwiązania. Albo ori kable z ASO czerwone (ok. 70zł sztuka) albo firma BREMI (to tej firmy są ori kable), ostatnio nawet pojawiły się na allegro.
Przebice kabli
mechanik powiedział ze skaład mieszanki wyrównany następnie sondę niekiedy wywali mówil ze przepływomierz daje dobre wartosci. Wina kabli to chyba nie bedzie z racji tej ze jak przytkam kruciec do połowy do chodzi normalnie auto. Być moze ze bedzie cos z powietrzem.