Leon Top Sport Styling 132 Cambery 4' KW V2 AirRide Kaliński
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
pięknie na tej feli wygląda teraz w dól z -50 i będzie miodzio jaki gwint? AP ? czy mts?
Z wczorajszego małego spocika:
Jest to ostatnie zdjęcie na setupie zimowym, za tydzień albo dwa przekładam koła jeśli pogoda się utrzyma Gwincior już u mnie, czeka na montaż
Jest to ostatnie zdjęcie na setupie zimowym, za tydzień albo dwa przekładam koła jeśli pogoda się utrzyma Gwincior już u mnie, czeka na montaż
ja już ładuje gwint w tym tygodniu pogoda rewelacyjna zapowiada sie ze już zima nie wróci
Też mam taką nadzieję, że nie wróci, w tamtym roku się zdziwiłem jak założyłem alufelgi i po kilku dniach trzeba było zmienić
teraz na AP smigam i rewelacja jest troszkę twardszy niż springi sportowe
To nie były leniwe dwa popołudnia. Jeszcze nic nie regulowałem, czekam na poniedziałek - dam auto na sprawdzenie zbieżności. W weekend kolejny maluję zaciski i zakładam letni setup
Auto ostatnio miało styczność z jakimś małym zwierzakiem (pękła dokładka zderzaka) i zderzak ma małe jakby pęknięcia lakieru - w niedługim czasie będzie malowany + zamówiona nowa dokładka.
Auto ostatnio miało styczność z jakimś małym zwierzakiem (pękła dokładka zderzaka) i zderzak ma małe jakby pęknięcia lakieru - w niedługim czasie będzie malowany + zamówiona nowa dokładka.
pierw sobie załóż felgi opony wyreguluj i dopiero jedź na zbierznosc bo jak go np potem bardziej podwyżysz lub obniżysz to znów bedzie do regulacji zbierznośc
Sprawdzałeś to, że jak kręcisz gwintem to zmienia się geometria, czy tylko słyszałeś?
im większa gleba tym bardziej sie negatyw robi sprawdzałem.. dlatego załóż felgi dopasuj sobie glebe i dopiero śmigaj na diagnostyke
- wielik
- ONE NIGHT IN IBIZA <3
- Kontakt:
Re: Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
DOKLADNIE ZA KAZDYM RAZEM TRZEBA - POWINNO SIE USTAWIAC GEOMETRIE..wiem z własnego doświadczeniamx1992 pisze:im większa gleba tym bardziej sie negatyw robi sprawdzałem.. dlatego załóż felgi dopasuj sobie glebe i dopiero śmigaj na diagnostyke
a leona widzialem jakis czas temu na allegro;)
najladniejsze sa srebrne
powodzenia w modzeniu!!
była HONDA Civic EJ9 IS
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
No to małe zmartwienie z tą geometrią..
Nie ma szans, to nie mójwielik pisze:a leona widzialem jakis czas temu na allegro;)